dobre miejsce na kawę (1) Miła atmosfera, zwłaszcza zimą bardzo przyjemnie :) Pyszne kawy, duży wybór.... Iza Zachwycona :) (1) Do Cynamonu trafiłam po raz pierwszy. Oczarował mnie przepiękny zielony... Zachwycona :) Rewelacja (1) Często obok przechodzę i kilkakrotnie już wybrałam się tam ze znajomymi.... Anka
pyszne jedzenie (1) Niesety nie jestem wielkim smakoszem kawy i ciast więc na ten temat nie bede... Dorota LUDZKA PRÓŻNOŚĆ !!! (2) Próżność bez granic...do kawiarenki przychodzi się z różnych powodów,ale na... Bartek przyjemnie (1) Miły klimat, Pani kelnerka przemiła, kawa pyszna. Ceby kaw z alkoholem w... Aga Przyjemnie. (1) Szybka obsługa, bardzo profesjonalna. Szeroki wybór napojów, bardzo dobrej... Karolcia Cuudnie (2) Odwiedzam Państwa kawiarnie z mężem regularnie, w rocznice,w niedziele i... Monika Stenia - opinia (1) Bardzo mila obsluga, pani Daria zawsze usmiechnieta- co roku przylatuje do... Stenia POLECAM!!! (1) Wspaniałe desery, baaaaaardzo bogaty wybór kaw, herbat, czekolad... szybka i... Foka nieduży lokal na wysokim poziomie (1) Wczoraj byłam pierwszy raz w Cynamonie, ze znajomymi i mogę gorąco polecić... Klara Polecam (1) Serdecznie polecam. Dobre kawy smakowe, herbaty, koktajle, orzeźwiające na... booleanna Opinia (1) Niespotykanie urocze miejsce dla spotkań przy kawie, ale także aby zjeść coś... Grzegorz W lepszej kawiarence nie byłam :) (1) Obsługa, bardzo uprzejma i miła i troszczy się o nastrój gości. Klimat i... kapcia dlaczego nie ma mojej opinii? (1) Okolo dwóch tygodni temu zamieściłam swoją opinię na temat CYNAMONU. I ? Nie... Gdynianka :) no coz mozna powiedziec (1) hmm ciasta super Angel i Szarlotka , dania jadlem piers z kaczki a kolega... Arek z Krakowa srednio (2) kiedys uwielbiałam tą kawiarenkę, piękny wystrój, pyszne ciasta i kawy,od... agnieszka Cudowne miejsce :-) (1) Uwielbiam "Cynamon" za wspaniałe kawy, pyszne ciastka, wyjątkowe dania,... "Cynamonowy czajniczek" Szukam człowieka, który robi tarte z ricotta ! (1) Witam. Jadłem tarte z ricotta. NIEBO W GĘBIE. Muszę się tego nauczyć... zinger zadowolony klient (1) bardzo polecam ten lokal - suuuuuuuper kawa i miła atmosfera ... a jakie... zadowolony klient