Cyrk Europa

Temat dostępny też na forum: Cyrk Europa
W naszym nowym przedstawieniu nie zabraknie atrakcji i niespodzianek. Zaprezentują się nowi artyści, zwierzęta i ich trenerzy wielu z nich po raz pierwszy na polskiej arenie.
Liczymy, że spodobają się Wam droga publiczności i nagrodzicie ich występy gorącymi brawami. W imieniu artystów oraz własnym zapraszam na 2 godziny wspaniałej zabawy pod namiotem tradycyjnego polskiego Cyrku ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

ile kosztuje bilet???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

no właśnie,na ulotkach też nie ma ceny,ciekawe...

Re: TRY

I DOBRZE ŻE NIE MA, NA TO NIE WARTO WYDAĆ ZŁOTÓWKI A CO DOPIERO 50! TO PARODIA NIE MAJACA NIC WSPÓLNEGO Z CYRKIEM, PRZESTRZEGAM CHĘTNYCH NIE DAJCIE SIĘ NABRAC, CYRKOWE NAMIOTY TO NIE CYRK, CHYBA ŻE CHCECIE POSIEDZIEC NA DESCE Z DŻAZGAMI ZA 50 ZŁ LUB PLASTIKOWYM KRZEŚLE OGRODOWYM ZA 25ZŁ PŁACAC 80ŻŁ (LOŻA!) WIDOWISKA TAM NIE MA, CHYBA ŻE KTOŚ NIE WIDZIAŁ PRAWDZIWEGO CYRKU I UZNA ŻE TAK MA BYC. TO CO JEST W TYM NAMIOCIE TO NAJWYŻSZEJ KLASY DZIADOSTWO

Bilet okolo 50zl

Tak mysle...

Re: Bilet okolo 50zl

bilet kosztuje 50 PLN dla osoby dorosłej. Przed chwilą dzwoniłam pod numer, który znalazłam na stronie cyrku. Pan poinformował, że taka cena bo każdy dorosły może wprowadzić 2 dzieci do lat 10.

Re: Bilet okolo 50zl

NAWET ZA 5 DZIECIAKÓW GRATIS NIE WARTO PŁACIĆ ZA TEN CYRK 50 ZŁ. TO NIE CYRK TYLKO PARODIA CYRKU, DNO!

Ludziska powiedzcie, czy isc do cyrku, czy nie...

Mam opory, nigdy nie lubilam cyrku. Szkoda mi tych zwierzat. Moja corcia nalega, bo nigdy nie byla. Doradzcie co mam robic..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

po ile te bilety ?

mi tez szkoda zwierzat ,ale moj synek nigdy nie byl w cyrku i chyba pojde lubi zwierzeta i bardzo chce isc.

po ile bilety

chciałabym pójść bo napewno będzie fajny cyrk ale cena też będzie fajna

bilety

ja nie pójde bo mi żal tych zwierzatt..
bylam raz z dziecmi bo synek bardzo chcial ale sie za glowe zlapalam przy kasie,dzieciom rozdaja darmowe wejsciowki,jesli wchodza z doroslym,ktorego bilet kosztuje ponad 100zl...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Dajcie dzieciom zobaczyć i ocenić czy im się podoba. Może będą przecinikami lub zwolennikami cyrku. Ale w takiej drobnej sprawie jak macie wolną kasę to dajcie im zadecydować czy lubia czy nie.

Żenua - to nie jest CYRK!

Normalnie cyrk! Już lecę rzucić im 50 złociszy żeby zobaczyć KROWĘ EGZOTYCZNĄ!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ide do cyrku :)

Hejka ide do cyrku i niewiem ile kosztuje bilet mozecie pomoc??

Cena adekwatna do jakości

Cyrk, który wielu dorosłych pamięta ze swojej młodości, czyli z mnóstwem zwierząt, wieloosobowymi grupami akrobatycznymi itd. nadal istnieje zagranicą, ale tam bilety kosztują ok. 28-35 euro za osobę !
W Polsce gdy bilet kosztuje 50, czy 60 zł (na który wchodzi dorosły i 2 dzieci !) ludzie narzekają.
Nie dziwcie się, że programy są jakie są - dobry cyrk musi kosztować, a to co jest w Polsce obecnie to jest próba połączenia interesów publiczności (zadowolenie dobrym programem) i właścicieli cyrków (zysk).
Europa to jeden z 3 najlepszych polskich cyrków (Korona, Zalewski i właśnie Europa), więc polecam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Cena adekwatna do jakości

NIE MOŻLIWE!!! 30 EURO??? NO TO POWINNIŚMY OGLĄDAC TO SAMO CO NA ZACHODZIE ZA 50 ZŁ TAM ZARABIAJA 2-3 TYŚ EURO A TU 1000 ZŁ, WIEC PŁACA MNIEJ ZA WIĘCEJ ! TA CENA NIE JEST ADEKWATNA DO JAKOŚCI BO W TYM CYRKU NIE MA JAKOŚCI ZADNEJ! JEŚLI CYRK EUROPA JEST W TRÓJCE NAJLEPSZYCH W POLSCE, TO TY NIE WIDZIAŁEŚ ŻADNEGO INNEGO !!! JEST TAKI CYRK ARENA, KTÓRY MA WIĘCEJ ATRAKCJI W REKLAMÓWKACH NIŚ EUROPA W CAŁYM SPEKTAKLU. EUROPA TO CYGANSKI NAMIOCIK I WSZYSTKO.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Cyrk Europa

UWAGA!!! TEN CYRK, TO CYRK !!! NIGDY NIE BYŁEM NA WIĘKSZYM G...! W TYM CYRKU NIE MA NIC, CO DAŁOBY SIĘ OGLĄDAĆ, ŁAWKI TO POJEDYŃCZE DECHY Z DRZAZGAMI, WYSTEPY NIE SĄ TRESYRĄ CZEGOKOLWIEK! TO JEST POKAZ ZASOBÓW ZWIERZĄT , BARDZO NIELICZNYCH, POKAZ TYGRYSÓW POLEGA NA PODSTAWIENIU IM PODESTÓW I ZMUSZANIU DO WEJŚCIA NA NIE, CO JEST JAKIMŚ WYCZYNEM BO KAŻDY KOT Z NATURY WŁAZI NA NAJWYŻSZY PUNKT. DWA RAZY WLAZŁY I SAME UCIEKŁY, A TRESERKA KŁANIAŁA SIĘ JAKBY TO BYŁA JEJ ZASŁUGA. W CYRKU MOZNA ZOBACZYĆ SPACERUJĄCE KOZY, KROWĘ , KUCYKI I PSY KLAŁNA. NIE MA TAM TRESURY! TO JEST WYPĘDZANIE ZWIERZAKÓW I GONIENIE ICH WOKÓŁ ARENY LUB POKAZYWANIE KOSTKI CUKRU, ZA KTÓRĄ IDZIE KOZA! BYŁEM W WIELU CYRKACH ALE TEN CYRK EUROPA-TO CYRK EMERYTÓW CYRKOWYCH Z EUROPY. ZA BILET NIE WARTO DAĆ 10 ZŁ, A CO DOPIERO 50! W ŚRODKU WCISNĄ WAM BALONY Z PO 30 ZŁ, POPCORN I NOSKI KLAŁNA PO 3 ZŁ, A NA KONIEC MOŻECIE SIĘ WYSIKAĆ ZA 1 ZŁ W KONTENERZE- CHOĆ POBIERANIE OPŁAT OD OSÓB POSIADAJĄCYCH BILETY JEST NIEZGODNE Z PRAWEM! JEŚLI KTOŚ MA ZAMIAR TAM IŚĆ TO NIECH TO PRZEMYŚLI, BO DZIECKO MOŻE UZNAĆ ,ŻE TAK WYGLĄDA CYRK, A TO NIE CYRK TYLKO KPINA Z WIDZÓW. W CYRKU ZALEWSKI BILET JEST PO 40 ZŁ, PRAWDZIWA TRESURA ZWIERZAKÓW, JAZDA NA SŁONIU I WIELBŁĄDACH DLA DZIECI, AKROBATYKA NA WYSOKIM POZIOMIE I WIELE ATRAKCJI. PORÓWNUJĄC ZALEWSKIEGO I EUROPE TO TAK, JAKBY PORÓWNAĆ MERCEDESA I TRABANTA- PRZEPRASZAM TYCH CO MAJĄ TRABANTY BO EUROPA JEST OD TRABANTA GORSZA. UWIERZCIE NIE WARTO TRACIĆ KASY I CZASU, IDZCIE NA LODY, ALBO POCZEKAJCIE NA CYRK Z PRAWDZIWEGO ZDARZENIA!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Cyrk Europa

bilet 50 zł i wielka porażka .Beznadziejny cyrk.Tygrysy leniwe nie słuchają treserki,kozy,kuce chodzą za cukrem .Totalna beznadzieja .Nie warto .Jestem strasznie zawiedziona:(
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum

ARKA Gdynia - Raków Częstochowa (3 odpowiedzi)

więcej

Koncert Sylwestrowy (3 odpowiedzi)

Gorączka Sylwestrowej Nocy w Operze Leśnej pierwszy w historii koncert sylwestrowy na deskach...

Mikołaje na Motocyklach 2025 (26 odpowiedzi)

Klamka zapadła! Szykujcie termin na 7 grudnia 2025! Tradycyjnie, zmieniamy kierunek i lecimy z...