Cyrk.

Oferta bogata, ale co z tego? Jedno wielkie rozczarowanie gdy oddajesz sprzet, który ma byc naprawiony, a okazuje sie ze nikt nie potrafi z nim nic zrobic. Serwis reklamuje sie jako SZYBKO i to jego najwieksze klamstwo. Mozna ich odwiedzac, mozna dzwonic (nie odbierają) a i tak sie nie dowiecie co z Waszym sprzetem. Czekalem ponad miesiac, aż w końcu sam, kolejny raz zawitałem w tym serwisie. Ale już po raz ostatni, gdyż tez długi okes wyczekiwania był tylko po to bym sie dowiedzial - jak juz mowilem - że nic sie nie da zrobic. Nie probujcie sie o tym przekonywac, bo zaskoczy Was nieoczekiwana zaplata za 'diagnoze', ktora NIC Wam nie daje. Jedno, ogromne rozczarowanie. Omijac.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Cyrk.

A czy to jest ten sam serwis co był w tym miejscu wcześniej i tylko zmienili nazwę? Jeśli tak to nie polecam.

A ja oddałam tam do naprawy juz drugi mój laptop i jestem zawsze zadowolona, raz wymienili dysk z instalacją systemu, a drugi raz w innym miałam jakaś awarie z zasilaniem też szybko się uwinęli
pozdrawiam

omijać szerokim łukiem
tydzień sprawdzali co się dzieje z laptopem, potem stwierdzili uszkodzenie mostka i przegrzewanie sie płyty a okazało się ( jak inny fachowiec sprawdził )że płyta byłą zakurzona, a oni jej nawet nie odkurzyli, oczywiście twierdzą, że komputer jest uszkodzony , tylko , że teraz działą bez problemu, wystarczyło dmuchnąć

Witam.Tak jak Ty OSTRZEGAM !!! przed oddawaniem sprzętu do tego serwisu,OSTRZEGAM !!! również przed kupnem sprzętu w tym sklepie. Oddalem laptopa do naprawy na początku marcai do dnia dzisiejszedo go nie otrzymałem.Serwis nie odbiera telefonow,ma gdzies klientów.W mojej sprawie interweniowal rzecznik praw konsumenckich i nawet na jego wezwanie nikt nie odpowiadał.Obecnie złozylem pozew cywilny do sądu i oczekuje na wszczęcie sprawy,z naliczeniem procentow od przetrzymywania sprzętu,zaplacenia kosztów sądowych,oraz naliczenie części strat poniesionych za internet który musiałem opłacać a nie moglem z niego korzystać.Mam nadzieje ze Sąd przymysi wlasciciela do do stosowania się do pewnych zasad wobec klientów.Rowniez jako adres korespondencji na Grunwaldzka,nikt nie odbiera listow...Ale na chwile obecna rzadam zwrotu wartości sprzeetu.bo w czasie osmiu miesięcy można było go wykorzystać do roznych celów..OSTRZEGAM NIE KUPUJCIE W TYM SKLEPIE PRZY GRUNWALDZKIEJ O NAZWIE VEZO.
PS.teraz mam w zanadrzu powiadomi TRZECI URZAD SKARBOWY W CELU WERYFIKACJI PRAWIDOWEJ I UCZCIWEJ DZIAŁALALNOSCI GOSPODARCZEJ CO DO TEGO SKLEPU.
Jeszcze raz OSTRZEGAM!!! a te informacja podaje również na innych forach.

Witam
Ja również OSTRZEGAM, zostawiłem wiele miesięcy temu tam swojego macbooka, którego tam, nie potrafiono naprawić. po czym zagubiono.
Nie da się tam uzyskać informacji na temat mojego komputera.
Zostaje tylko droga sądowa, by odzyskać wartość sprzętu.
Jak najdalej trzymajcie sie od tego serwisu WEZO Marcin Stasiuk, wcześniej miał nazwę Wista Marcin Stasiuk, ul. Grunwaldzka 42 w Gdańsku.