Czardasz Luzino- sala widokowa

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
Czy miał ktoś wesele albo był gościem w Czardaszu w Luzinie w sali widokowej ??? Chciałabym wyprawić tam swoje wesele ale nie mogę się zdecydować :/ Proszę o opinie. Z góry dziękuje
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Czardasz Luzino- sala widokowa

A czy nie pytałaś wcześniej o Grand w Sopocie? Niezły masz rozrzut od ***** do podrzędnego motelu.
W Czardaszu jest całkowicie przeciętnie. Jedzenie średnie, ale da się zjeść - zwykła weselna sztampa. Obsługa znośna, sale przeciętne jak to w prowincjonalnym lokalu. W kiblach brudnawo już po pierwszym tańcu.
Niczym nie różni się od innych lokali tej klasy.
To nie jest miejsce na wesele marzeń, raczej na coś w stylu zróbmy to tanio i miejmy już za sobą.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Nie pytałam o Grand. Czardasz jest po remoncie i sale są bardzo ładne. A co do toalet to do przyszłego roku mają wyremontować toalety więc myśle ze nie byłoby najgorzej.

Jestem w szoku - Andzia - skąd masz takie informacje?
Taka skrajna opinia trąci mi tanią antyreklamą konkurencji.

Osobiście miałam tam wesele w lipcu tego roku, co prawda w nowej sali kolumnowej, ale jednak to ten sam lokal. Zarówno goście jak i my byliśmy bardzo zadowoleni, żeby nie mówić zachwyceni salą. Jedzonko podpasowało każdemu. Jeśli wymagasz krewetek i kawioru to raczej tam ich nie znajdziesz... i dobrze, bo nie spotkałam wielu amatorów takiego jedzenia.
W kibelkach było czyściutko do samego rana. Wiem, bo inaczej nie dałabym rady wejść tam w mojej wielkiej sukni.
Aby nikomu nie przyszło do głowy, że tym razem ja coś reklamuję, w razie czego proszę pisać na maila, prześlę zdjęcia.
wro.marta@wp.pl

Czardasz jest po gruntownym remoncie i wygląda rewelacyjnie. Na temat jedzenia sie nie wypowiadam, bo nie jadłem tam, ale wnętrza rewelacja.

Nie sluchaj takich glupot odnośnie jedzenia,toalet jej czystości czy tez nie.... I tak kazdemu nie dogodzisz a kwestia czystych toalet w wiekszosci jest zalezna od gości bo jak syfią to beda w syfie siedziali. a sala jest bardzo ladna i naprawde uwagi w stylu zrobmy to tanio to niewiem co to mialo znaczyć ..........

Polecamy w 100% nową salę. Kolejne wesele gramy tam w kwietniu 2011.
Agencja muzyczna MASSUANA zaprasza tel.501-183-708
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4