Czekoladowy Rambo

Słyszeliście?
http://www.wykop.pl/ramka/1406927/czekoladowy-rambo-terroryzuje-los-angeles/

Że facet nie wytrzymał i wkroczył na własną ścieżkę sprawiedliwości, to mnie nawet nie dziwi.

Przerażająca jest za to dla mnie skala blokady medialnej.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Czekoladowy Rambo

"Walka Christophera Dornera zaczęła się mniej więcej w niedzielę, drugiego lutego, kiedy zabił dwie osoby. Kobietę, córkę policjanta, który go wyrzucił z pracy, oraz jej narzeczonego."

Nie jest to dla mnie działanie bohaterskiego acz zdesperowanego stróża prawa..
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

A może jedno niekoniecznie wyklucza drugie?

Że pozwolę sobie zacytować Morfeusza: Nie wszyscy są gotowi do odłączenia. Niektórzy tak bardzo wierzą w system, że są gotowi zginąć w jego obronie.

I Neo: Wiem, że tam jesteście. Czuję was. Wiem, że się boicie. Boicie się nas. Boicie się zmian. Nie znam przyszłości. Nie powiem wam, jak to się skończy. Ale powiem wam, jak się zacznie. Odłożę słuchawkę i pokażę ludziom to, co przed nimi ukrywaliście. Świat bez was. Świat nie kontrolowany, bez granic i nakazów. Świat, w którym wszystko jest możliwe. Co się stanie potem, to już zależy od was.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Rambo i wszystko jasne

Ciebie to nie dotyczy ty jesteś Bambo

..ale Szambo..

funky_koval szambo to ty w PGR-ach woziłeś taczką wieśniaku

Wyluzuj komandosie, bo Ci te granaciki powybuchają.
Czy jakoś obraziłem Cię? Nie, się tak zrymowało.....

Nie wiedziałem, że zareagujesz jak panienka i focha strzelisz obrażając przy tym...sorry..

Wiesz Stwór, nie miałem wątpliwości, że gość miał pełną świadomość, iż popełnia samobójstwo. Zresztą jasno wynika to z manifesto. Jeśli facet potrafi przeanalizować rzeczywistość i wyciągnąć z niej wnioski to musi być świadom skutków swoich decyzji.
Jeszcze wczoraj guglałem Dornera i nie było ani jednej (!) polskiej strony, która opisywałaby o co chodzi. A anglojęzycznych ledwie kilka.
Z uwagi na fakt, że nie wierzę ani policji, ani mediom, nie wiem, czy go faktycznie dostali, czy tylko zapewnili sobie alibi na koszty dronów i strzelanie do niewinnych obywateli.
Jeszcze poczekam.

Qtwa ,ten swiat mnie przerasta
Dzieki losowi,ze sa tacy ,co mi to wyklaruja
Na miejscu chocobambo tez bym sie wqrwil
Ale ja ze wsi jestem

na Gazecie była jakaś notka z 8.02.
A historia już się skończyła. Zupełnie przypadkowym (oczywiście) pożarem.

Też nie sądzę że go dorwali. Ale im zależy żebyśmy my myśleli źe oni go złapali. Podrzucą jakieś zwłoki i będą udawać że to był rambo :p

Inne tematy z forum

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (700 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

Muza musi grać. (2682 odpowiedzi)

:) Dobrze jest jak gra, (co by nie zabrzmiał tytuł wątku zbyt autorytatywnie)....

e-sport (6 odpowiedzi)

co sadziecie o suplementach dla gamerow? czy faktycznie sa one skuteczne? czy na prawde...