Tomek B. - opinia (1) Zdecydowanie polecam, dobrali mi wycieraczki i nawet je wymienili. Jeżdżę już... Tomek B. Jerzy - opinia (1) Super wycieraczki urzywam od lat .Dobra cena.Naprawdę polecam. Jerzy Łuki - opinia (1) Wycieraczki o zajefajnym stosunku ceny do jakości. Kupuję ich produkty od... Łuki
Oskar - opinia (1) Super obsługa, fachowe wsparcie i dobór części. Ceny bardzo dobre! Polecam. Oskar Marek - opinia (1) wszystko przebieglo w jak najlepszym porzadku.b.duzy asortyment ceny niskie i... Marek Kyz - opinia (1) Duża dostępność czesci na miejscu, bardzo miła i pomocna obsługa Kyz Jarol - opinia (1) Szczerze polecam, dobre ceny, duży wybór, profesjonalna obsługa - po podaniu... Jarol cichy - opinia (1) obsluga zaj.... bezinteresownie pomaga klientom i doradza cichy Patka - opinia (1) Ok polecam ... ceny ok.zawsze na miejscu szybka dostawa Patka Piotr - opinia (1) Starsza Pani zajmująca się obsługą klienta była wybitnie nieupszejma, wręcz... Piotr Agnieszka - opinia (1) Wymiana tłumika końcowego trwała błyskawicznie. Przystępna cena (250zł) i... Agnieszka Super. (1) Duży asortyment, bardzo miła i fachowa obsluga. Polecam zwlaszcza pana Kubę.... Klient. Szybko i fachowo (1) Części na telefon dostępne od ręki - robota w kilka minut Łukasz Auto Land Gdynia Wielkopolska (1) Ogólnie obsługa spoko , był b.duży ruch więc musiałem chwilkę poczekać jednak... Bartosz B Zakup czesci (1) Kupowałem duże ilosci części w innych sklepach ale w Waszym sklepie obsluga... Jerzy Dobra, szybka obsluga, tanie czesci, polecam gorąco (2) Dobra, szybka obsluga, tanie czesci, polecam gorąco Gabber Wymiana oleju (1) Panowie tak dokręcili korek spustu oleju uszkadzając gwint przez który... El Swietna Hurtownia (1) Mila i fachowa obsluga oraz dodatkowo ceny hurtowe.Sam wielokrotnie tam... Sławomir Gorąco polecam (1) Naprawdę polecam tą firme . Profesionalne podejście do klienta i dość... Zygi Pozytywne wrażenia po wykonaniu naprawy w warsztacie SAMLI (1) W warsztacie SAMLI na Helskiej w Rumi byłem pierwszy raz (daleko mi z Gdyni).... Szymon