Czterdziestolatek pozna odważną kobietę - ceniącą sobie przyjaźń, bezinteresowność i wierność!

Temat dostępny też na forum: Towarzyskie
Witam Cię serdecznie!
Tak się składa, że wybrałem Cię (albo Ty mnie, kto to może wiedzieć) ....na swoją znajomą, towarzyszkę, przyjaciółkę, kochankę. Mam zamiar porwać Cię w nieznane....do świata bez granic, bez zakłamania, czy manipulacji....do świata wolności intelektualnej i duchowej!!!
Jestem społecznym autsajderem.... bo cenie sobie wolność....więc nie będę się z Tobą spotykał, bo wszyscy tak robią....tylko będę z Tobą... ale tak naprawdę....bo tak chcę. Nie mam nic przeciw małżeństwu....ale najczęściej to zakamuflowana prostytucja. Ona mu służy, bo on przynosi kasę, a on jej ją przynosi i za to dostaje właśnie to.... po co się ożenił. Jak interesuje Cię taki związek...to nie pisz....nie masz po co! Tak wygląda 80% małżeństw w tych czasach zakłamania i hipokryzji. Wszystko w związku opierać się musi na szczerości....na prawdzie ...jaka by ona nie była ...słodka, czy gorzka. Musi się opierać na wolnym swobodnym dialogu, bez oceniania, czy krytyce, bo każdy ma prawo do słabości.... do swoich wad....więc bądźmy jak pszczoły, które z kwiatków zbierają nektar, a nie jak muchy, które zbierają z łajna....wiadomo co!
Lecz jeden warunek powinien być spełniony....musisz być sobą....i pisać od serca. Związek dwóch dusz to ciągła szkoła kompromisu....i pracy nad związkiem....aby przerobić to co może ranić drugą osobę....ale wolność duchowa i intelektualna powinna być zachowana. Zdaje sobie sprawę, że to wszystko co napisałem wydaje się mało romantyczne...ale napisałem to co leży mi na sercu. Ale romantyczności mi nie brakuje.....pomimo wszystko. W kobietach cenie bardzo czystość, ład i porządek....sam staram się taki być. Pomimo spędzenia wielu lat swego życia w klasztorze, sam się zmagam ze swoimi słabościami....ale chyba nadszedł czas na zmianę....we dwoje będzie raźniej....się zmagać....z dniem co dziennym. Można być dla siebie inspiracją.
Alkoholu nie używam w ogóle .....nie palę....nigdy nie spróbowałem narkotyków....za to od 20 lat jestem wege....nie jem też wielu rzeczy (śmieci), które tak ludzie chętnie wciągają. Interesuję się medytacją, zdrowym trybem życia, filozofią, kulturą, ezoteryką, pracą nad sobą, czyli samorealizacją (mam skromne realizacje w tym temacie), gram na gitarze i układam swoje wiersze, które często przerabiam na swoje utworki. Jestem dość oczytany....i choć skłaniam się do starych wypróbowanych wartości....to jestem na czasie z tzw. postępem. W sumie nie wiele mogę Ci zaoferować....nie jestem bogaczem, ale wydaje się że moje bogactwo jest innego rodzaju...:-)
Mężczyzna powinien być wolny jak ptak....ale kobieta jest jak skrzydła. Tak wiele zawdzięczamy tym skrzydłom. Razem wiec poderwijmy się do lotu.....hm...cały szkopuł w tym, aby lecieć w jednym kierunku....:-)...czyli na wschód....albowiem stamtąd przychodzi światło....czytaj oświecenie!!!
Sławomiro
e-mail......rama-art@wp.pl
GG.............31742686
Skype..... freeman-331
kom........ 669-538-499
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: Czterdziestolatek pozna odważną kobietę - ceniącą sobie przyjaźń, bezinteresowność i wierność!

co to za chora moda ze stawianiem tych trzech kropek??? Co..słowo...to...trzy...kropki...co...to...ma...być?????? o_O
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7

Re: Czterdziestolatek pozna odważną kobietę - ceniącą sobie przyjaźń, bezinteresowność i wierność!

o...matko...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ty też?...trzy kropki...a...już...się...łudziłem... O_O
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

ło matko kochana (trzy kropki)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Aha...

Hmmm...

Najbardziej urzekło mnie:

" więc bądźmy jak pszczoły, które z kwiatków zbierają nektar, a nie jak muchy, które zbierają z łajna....wiadomo co! "

Morgan to ty?

halo! panie Halewicz... odczep się pan od trzech kropek...
(i tak Cię lubię)
:o))

a propos manipulacji...

O matko, czyżby to kolega Jacuś - życiowy nieudacznik, nawet tutaj trafił z tym swoim tematem " Czterdziestolatek pozna odważną kobietę - ceniącą sobie przyjaźń, bezinteresowność i wierność! " licząc na to, że znajdzie się naiwna, która da się na te wypociny grafomańskie nabrać !
Jacusiu, jeśli to Ty, to przypominam grzecznie, że jesteś już od dawna pięćdziesięciolatkiem!
Jeśli to nie Jacuś, to przepraszam za treść posta, poza częścią -
/" Czterdziestolatek pozna odważną kobietę - ceniącą sobie przyjaźń, bezinteresowność i wierność! " licząc na to, że znajdzie się naiwna, która da się na te wypociny grafomańskie nabrać !/

Ja cię jeszcze oszuście dorwę!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

wykorzystał i oszukał? :)))))))))))))))))))))))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Sławomiro miej litość dla siebie i dla bliźnich, powinieneś wiedzieć i czuć duchowo, że nie ma kobiet idealnych, zresztą mężczyzn też, zaręczam.

Sławomiro: miej litość nad ludźmi czytającymi posty na forum!

to musi być jakiś niezły gagatek, sądząc po jego ogłoszeniach w necie:)

Inne tematy z forum

Sklep rybny (8 odpowiedzi)

cześć, szukam w pruszczu sklepu ze świeżymi rybami. jest jeszcze gdzieś coś takiego?

Sikorskiego 36 (76 odpowiedzi)

Inwestycja powstaje w zielonym otoczeniu, we wschodniej części Pruszcza Gdańskiego. Niewielka...