Czy kobieta (40+),samotna matka może jeszcze znaleźć przyjaciela,partnera?

Zastanawaim się czy to jeszcze mozliwe,aby kobieta po czterdziestce,będąca samotną matką mogłaby jeszcze nawiazać znajomość z jakims normalnym, miłym mężczyzną?
Czy atrakcyjne są wyłącznie bezdzietne kobiety,gdyż mogą zagwarantować Wam Panowie swoją pełną dyspozycyjność?
Czy ewentualnie zaakceptować mozna nas i nasz "balast",ale tylko wtedy kiedy posiadamy znaczny majatek,pełnimy wysokie stanowiska słuzbowe?
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Czy kobieta (40+),samotna matka może jeszcze znaleźć przyjaciela,partnera?

jestem moze w troche podobnej sytuacji , podkreslam troche bo bez dzieci. Tez musze zaczac wszystko od zera ale mysle ze mi sie uda choc mam 41 lat. Wazne by chciec i nie myslec zle. W kazdym z nas jest to cos wyjatkowego i stanowiska i prestiz wtedy nie maja takiego znaczenia. Na razie szukam .... 2678629
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Czy kobieta (40+),samotna matka może jeszcze znaleźć przyjaciela,partnera?

jesli nie sprobojesz, nie poznasz odpowiedzi

inna kwestia, to znac cel, pozniej poswiecic czas, wlozyc w to rowniez jakas prace

pozdrawiam
jurek
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Małe trójmiasto rumia, reda, wejherowo (8 odpowiedzi)

Cześć, Czy jest tu ktoś z okolic Rumia- Wejherowo? Chętnie poznan nowych ludzi. Mam 31 lat....

Poznam koleżankę na babskie wypady (6 odpowiedzi)

Poznam koleżankę, może młodą mamę gdyż tez jestem 26 letnia mamą. Chętnie wyjdę ja babskie...

Poznam Koleżanke :) (5 odpowiedzi)

Hej, Mam 34 lata, singielka, Przymorze. Poznam koleżankę, bratnią duszę do spędzania wspólnie...