Czy kobieta (40+),samotna matka może jeszcze znaleźć przyjaciela,partnera?

Zastanawaim się czy to jeszcze mozliwe,aby kobieta po czterdziestce,będąca samotną matką mogłaby jeszcze nawiazać znajomość z jakims normalnym, miłym mężczyzną?
Czy atrakcyjne są wyłącznie bezdzietne kobiety,gdyż mogą zagwarantować Wam Panowie swoją pełną dyspozycyjność?
Czy ewentualnie zaakceptować mozna nas i nasz "balast",ale tylko wtedy kiedy posiadamy znaczny majatek,pełnimy wysokie stanowiska słuzbowe?
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Czy kobieta (40+),samotna matka może jeszcze znaleźć przyjaciela,partnera?

jestem moze w troche podobnej sytuacji , podkreslam troche bo bez dzieci. Tez musze zaczac wszystko od zera ale mysle ze mi sie uda choc mam 41 lat. Wazne by chciec i nie myslec zle. W kazdym z nas jest to cos wyjatkowego i stanowiska i prestiz wtedy nie maja takiego znaczenia. Na razie szukam .... 2678629
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Czy kobieta (40+),samotna matka może jeszcze znaleźć przyjaciela,partnera?

jesli nie sprobojesz, nie poznasz odpowiedzi

inna kwestia, to znac cel, pozniej poswiecic czas, wlozyc w to rowniez jakas prace

pozdrawiam
jurek
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Poznam Koleżanke :) (5 odpowiedzi)

Hej, Mam 34 lata, singielka, Przymorze. Poznam koleżankę, bratnią duszę do spędzania wspólnie...

Kolegi (7 odpowiedzi)

Witam mam 35 lat i szukam kolegi, z którym będę mogła porozmawiać o wszystkim. Chętnych proszę...

Szukam koleżanki/Starogard Gdanski (8 odpowiedzi)

Hej, mieszkam w Stg od kilku lat, ale jakoś znajomych tu brak. Szukam zwyczajnie koleżanki, kogoś...