Czy kobieta (40+),samotna matka może jeszcze znaleźć przyjaciela,partnera?

Zastanawaim się czy to jeszcze mozliwe,aby kobieta po czterdziestce,będąca samotną matką mogłaby jeszcze nawiazać znajomość z jakims normalnym, miłym mężczyzną?
Czy atrakcyjne są wyłącznie bezdzietne kobiety,gdyż mogą zagwarantować Wam Panowie swoją pełną dyspozycyjność?
Czy ewentualnie zaakceptować mozna nas i nasz "balast",ale tylko wtedy kiedy posiadamy znaczny majatek,pełnimy wysokie stanowiska słuzbowe?
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Czy kobieta (40+),samotna matka może jeszcze znaleźć przyjaciela,partnera?

Skad wzial sie ten.dziwak ?
Nigdy toto nie bylo prawdziwym facetem.nie mialo.zapewne rodziny,bo pisze jak po narkotyku fe ,fe ,co za prostuch...Tylko seks i chalupa ,agdzie wnetee chlopie?Puste i niechtak.zostanie.lepiej dla Pan.,Czlowieczku. malusi. wztyd przynosisz Prawdziwym facetom. Zycie ma wiele aspektow ,a dzieci to.cudowny Skarb ,kiedys moze Ci kiedys pomoc nawet nieTwoje
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 12

Mam na imię Jarek jestem z Tczewa mam 49 lat jestem kawalerem sa motnym chciałbym cię poznać
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dzis przeczytałam, to co napisałem 4 lata temu, mam 40 lat i jestem samotna...

Witaj :)
Ja mam 39 lat i 175 cm wzrostu kulturalny nie pijacy alkocholu i nie paloncy. Lubiacy zeierzęta :) Odpowiadajac na Twoje pytanie. Pewnie, że to możliwe abyś znalazła sobie jeszcze normalnego przyjaciela, który obdarzy Cię uczuciem a jak Ciebie to i naturalne Twoje Pociechy. I nie masz racji , że atrakcyjne sa bogate Kobiety, bo te właśnie biedne maja wielkie serca ;)
A może miała byś ochotę poznać mnie blizej i zemna nawiazać znajomość ?
Co prawda mieszkam zagranica ale to żadna przeszkoda jeśli się chce i czegoś pragnie :) Pozdrawiam Cię jeśli zechcesz napisz bedzie mi miło :) jeśli dasz nam szanse. A o pociechy sie nie martw lubie dzieci :) ksiezopolski@interia.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

jak czlowiek sie zakocha to chce byc najwazniejszy dla drugiej osoby, cudze dziecko to bardzo komplikuje.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Tak możesz jeszcze znaleźć mężczyznę proszę o kontakt pod numer 518726071

a może być ona? Jestem w trakcie zmiany płci, szukam przyjaciółki.

Temat odgrzebany sprzed x lat, nie wiem co robi na samej górze, ale OK - nie wypowiadałem się w tym wątku więc ustosunkuję się do pierwszego postu tylko dlatego że pytanie na aktualności nie traci mimo upływu czasu...

Zatem odpowiedź.

Tak. (na wszystkie pytania)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

widzisz sam jestem po 40 i szukam partnerki . ja jestem gotów owszem zawsze jak mieszkamy blisko siebie .

Jeśli aktualne, to może poznajmy się.. .

Jak możemy się poznać?

Rozczaruję Cię, ale pewne sformułowania zawarte w tamtej wypowiedzi dają do zrozumienia, że AS to kobieta.
I to jakaś sfrustrowana feministka.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

As....dla mnie jestes Asem ;)) Jednak sa na swiecie faceci ktorzy potrafia zrozumiec kobiete... Wiec moge miec nadzieje....moze mala, ale jednak, ze tez na takiego trafie. I tego sobie i Wam wszystkim samotnym 40+ zycze.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

post 7 lat temu i ile odpowiedzi napewno ta kobieta jeszcze jest samotna

Bzdura! Przecież to nie ma nic wspólnego z faktem, że kobieta ma 40 lat, czy jest rozwódką z dzieckiem....Ludzie są różni...kobiety są różne...I myślę, że zdecydowanie więcej ma to wspólnego z charakterem, niż wiekiem, czy stanem cywilnym.Znam kobiety w tym wieku, właśnie po rozwodzie, z dziećmi i zapewniam Cię, że żadna z nich taka nie jest.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bardzo mądrze o tym napisałes.
Sam kiedyś b pokochalem starszą od siebie o 1,5 roku rozwodkę z dzieckiem.
Ani dziecko mnie nie szanowalo ani ona nie kochala. Za to przyjaznila sie z bylym kochankem z ktorym miala kiedys romans choc on mial zone i dziecko. KOSZMAR.
Nigdy wiecej nie zaufam rozwodce od ktirej wieje zimnem i brak jest w zwiazku czulosci..... mysle ze takich kobiet jest wiecej. Nie ma zwiazku, milosci, partnerstwa, troski, zaangazowania.... Liczy sie tylko czysta kalkulacja / uklad na zasadzie mam juz ponad 40 lat i nie chce byc sama.... UCIEKAC OD TAKICH KOBIET JAK NAJDALEJ!!!
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 4

widzisz każdy może spotkać przyjaciela albo drugą połowę .czasem bywa ze szuka ale nie spotka przez całe życie .sam szukam ale przez to że pracuje w ochronie to utrudnia wiele .

Czy kobieta/matka jest nadal aktywna na tym forum:-)?

d*pEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I idiota.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

!!!! Mądra dziewczyna

Inne tematy z forum

Szukam przyjaciółki od serca (4 odpowiedzi)

Hej mam 26lat jestem z Gdańska, z miłą chęcią chciałabym poznać przyjaciółkę, kogoś z kim dzielić...

Szukam koleżanki/Starogard Gdanski (8 odpowiedzi)

Hej, mieszkam w Stg od kilku lat, ale jakoś znajomych tu brak. Szukam zwyczajnie koleżanki, kogoś...

Szukam znajomych (5 odpowiedzi)

Hej. Nazywam się Beata mam34 lata. Szukam znajomych w podobnym wieku z którymi mogę umówić się na...