Czy kosmici istnieję?

Jak sądzicie, czy kosmici istnieją? W sumie pytanie na czasie jakby się mogło wydawać, po tym jak zaginął ten samolot wyciągane są różne wnioski. Ostatnio nawet niezależna Organizacja POPIK przeprowadziła badanie opinii publicznej dotyczące inwazji kosmitów i ewentualnej śmierci jak to nazwali "z rąk istot pozaziemskich".

image
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Czy kosmici istnieję?

Cóż to by bylo zbyt przerazajace jezeli bylibysmy jedynymi istotami w calej galaktyce;) "kosmici" to slabe okreslenie...tak,uwazam,ze istnieje zycie gdzies w galaktyce.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jeśli prawdą jest że istoty pozaziemskie istnieją, a wiele a właściwie wszystko na to wskazuje czas podjąć decyzję co zrobić gdy - Gdy zacznie się ich atak, albo już się zaczął. Jeśli moje obawy się potwierdzą, trzeba będzie powołać coś więcej niż oddziały bojowe POPIK, mogą one bowiem nie być wystarczające przy ewentualnej inwazji istot pozaziemskich.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

jednego nawet widziałem na tvp w spocie z okazji 10 lecia polski w UE, próbował naśladować pola MCourtney'a głosem osła. hej dont mejkit beret
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jak wyglądała ta istota?

Calkiem podobna do tuska :p
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Mimo wszystko nie obojętne mi to jak umrę. Wolałabym szybko i bezboleśnie. Taki tchórz ze mnie.

Kosmici istnieja :d samej smierci sie nie boje , boje sie cierpienia przed ;d a czy to kosmita czy pan roman z pod 2-ki mnie ubije to bez roznicy :d byle tak zeby nie poczul :d

pewnie, że istnieją kosmici ... a mało to ich w tramwajach jeździ :)

Inteligentna forma życia w kosmosie ? Homo Sapiens spełnia te warunki.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Zarabianie na kryptowalutach - Jaki podatek? Potrzebna DG? (7 odpowiedzi)

Witam, Chciałbym uzyskać informację na temat sposobu opodatkowania zarobku (osoba fizyczna)...

Wiersz o Gdyni (10 odpowiedzi)

Pilnie poszukuję wiersza dotyczącego miasta Gdynia? Jeśli ktoś zna jakiś to bardzo prosze o...

Grajdołki (166 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...