Czy ktoś był lub idzie na rozmowe do martes sport w villa lubicz w orłowie?

jak wyżej podejrzewam ze chodzi o martes sport zostałam zaproszona na rozmowę do salonu sportowego w villi lubicz w gdyni orłowie czy ktoś z was juz był lub idzie na takową?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Czy ktoś był lub idzie na rozmowe do martes sport w villa lubicz w orłowie?

Mam rozmowe jutro po poludniu. Tez w orlowie

ja nie byłam bo nie zdążyłam wrócić z innej rozmowy pech a możesz zdać relacje o warunkach jakie zaproponowali interesuje mnie najbardziej ile godzin sie pracuje w ciagu dnia i czy wspomnieli o zarobkach

Praca na 3 zmiany, 6-14, 9-17 i 14-22. Placa w okolicach 1300zl. Od razu umowa o prace. Rozmowa spoko, siedzialem 30 minut, jedna scenka sprzedazowa, pytania o asortyment i inne bzdety. Na rozmowie mlody kierownik regionu i jakas babka teez w miare mloda
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

To całkiem spoko myślałam że jest tylko jedna zmiana po 12 h i nie poszłam na rozmowe teraz żałuję:)

To fajnie, że od razu umowa o pracę, a nie jak wszędzie piep***ne zlecenie. ~ps a są może jakieś premie za efekty aktywnej sprzedaży / doradztwo klientowi ?? Ja chyba do nich (Martes Sport Sp.z.o.o. ?) niedawno aplikowałem, ale się jeszcze nie odezwali :(

Jak jeszcze sie nie odezwali to raczej siee juz nie odezwa bo z tego co wiem rekrutacja trwa do poniedzialku, w sensie do poniedzialku maja dzwonic do tych ktorych wybrali

Widzę spoko godziny pracy

Inne tematy z forum

kurs szkolenie dla męża (4 odpowiedzi)

mój mąż chce podnieść kwalifikacje, zastanawiamy się nad szkoleniem na spawacza, bądz np...

Ile za sprzątanie? (56 odpowiedzi)

Wiem, że taki watek się pojawiał kilka razy, ale dość dawno. Chciałbym wiedzieć, ile zapłacić za...

GDDKIA praca opinie (7 odpowiedzi)

Proszę o opinie na temat pracy w dziale finansowo-księgowym w Gdańsku,