Czy ktoś coś wie na temat tej ofery pracy?

http://praca.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/montazysta-operator-pruszcz-gdanski-praca-od-zaraz-ogl5632390.html
Pojawia się dość często i nie wiem czy to nie jakiś przekęt czy mają w tej firmie (podejrzewam że Mercor) taką rotację pracowników( pewnie super warunki- umowa o pracę tymczasową za najniższą krajową). jeśli ktoś coś wie to proszę o info.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Czy ktoś coś wie na temat tej ofery pracy?

To jest dramat pośredniaków.
Nie podają nazwy klienta ostatecznego ...
Niby taka umowa z klientami, ale może ktoś woli wiedzieć do jakiego kołchozu złożył CV i czy np przed nim nie ucieka
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

to się dowiedziałem...........

:-) no yo :-)

Dziś znów się pojawiło, jak co dzień zresztą pewnie obracają danymi . no cóż życie. nie masz plecaka nie masz dobrej pracy a teraz to już nie masz jakiejkolwiek pracy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Na tym forum na pewno się nie dowiesz nic o ewentualnej przyszłej pracy . ja też zauważyłem ta ofertę pojawia się codziennie ale nie wysłałem aplikacji bo to nie mój rejon choć pewnie ktoś coś wysłał i był skoro pokazuje się codziennie ale jak już ci mówiłem zmień forum bo tu nikt ci nic nie powie ( wyścig szczurów za 1500 brutto więc nie ma co się dzielić informacjami z konkurentami). powodzenia w szukaniu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

nawet hal nic nie pisze żenu'a
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Posrednictwo pracy zarabia na tym ze skladasz swoje papiery, a firma docelowa cie przyjmuje. Po to zlecia sie to posredniakowi, aby pracodawca nie tracil czasu na werbowanie pracowników.

Super praca pierwszego dnia w mer... opaliłem się jakbym miesiąc siedział w Tunezji. Pierwszy dzień w pracy bez żadnego szkolenia stanowiskowego i bhp ale po co takie jeśli się go i tak nie przestrzega pracujesz razem z spawaczem i się opalasz za darmochę prawie. Po zakończeniu opalania możesz się przebrać w tymczasowej przebieralni w ustronnym miejscu na hali produkcyjnej robota marzenia polecam lepsza taka niż żadna.
ps. uważajcie na wzrok bo jest tylko jeden , najlepiej wziąć maskę ze sobą żeby można było spać po tym opalaniu a nie stosować kurację kartoflową i się zwijać z bólu.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Własny biznes do 40 tyś zł (22 odpowiedzi)

Witam macie może jakieś pomysły na własny biznes z budżetem do 40 tyś zł ?? Myślałem nad prostym...

praca z otto w holandii (48 odpowiedzi)

cześć, mam pytanie, ktos byl zatrudniony przez otto w holandii? jakie warunki mieszkaniowe?...

asystentka stomatologiczna - gdzie zrobić kurs, ile się zarabia? (48 odpowiedzi)

czy jest tu osoba pracujaca w tym zawodzie? Gdzie mozna robic jakis kurs w tym kierunku? ile sie...