Czy ktoś miał już styczność z tym programem: Amola System dla Biur Usług Płatniczych?

Temat dostępny też na forum: Chwarzno - Wiczlino
Planuję założenie Punktu Przyjmowania Opłat. Nie chciałabym od razu zatrudniać rzeszy pracowników. Czytałam sporo o różnych programach m.in. o tym co w temacie i doszłam do wniosku, że to w sumie fajna rzecz, bo sam sporządza analizy (w tym również z PPP), generuje raporty, dokumentacje BUP, przysyła dane do do GIIF, KNF i NBP. Po za tym możemy liczyć na pomoc merytoryczną, techniczną oraz prawną. Jednak nie chcę być zbyt pochopna i chciałabym zapytać czy ktoś już może z niego korzysta/-ł ? A jeżeli nie to czy warto, sądząc po tym co tu piszą http://www.amola.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Czy ktoś miał już styczność z tym programem: Amola System dla Biur Usług Płatniczych?

Zapoznałam się z ofertą i wydaje mi się, że warto. System AMOLA bardzo ułatwia prowadzenie BUP, ogranicza formalności, oferuje pomoc. Zyski powinny być duże.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Czy warto studiować kierunek "dietetyka"??? (7 odpowiedzi)

Witam, Czy warto studiować kierunek DIETETYKA ??? Jeśli tak,to gdzie (na jakich uczelniach...

Euthyrox N25 - czy ktoś z Was również przyjmuje proszę o Wasze opinie . (47 odpowiedzi)

Witam, Miesiąc temu zaczęłam przyjmować lek EUTHYROX N25 na niedoczynność tarczycy mija miesiąc...

Kreatywne zajęcie dzieciom czasu (4 odpowiedzi)

Dziewczyny chciałabym mieć dla siebie godzinę dziennie. Dzieciaki nie dają mi jednak takiego...