Re: Czy ktoś moze polecic orkiestrę
Ja też mam Allabamę a to relacja Dominiki :) i też polecam ten zespół :)
żonka jestem:)
Autor: Dominika 05-07-2006 12:11 wyślij odpowiedź
Witam wszystkich ;) tak więc jestem już żonką!!! I jestem baaardzo szczęśliwa.
Było cudownie. Na początek chciałabym podziękować forumowiczkom, które służyły radą i doświadczeniem. Zaraz potem zespołowi Allabama, który sprawił, że wszyscy bawili się super. A to, że goście ruszający z wesela autokarem po 5 rano w 250km drogę do domu zamiast odpoczywać krzyczeli "Elvis żyje" mówi chyba samo za siebie :) Kierowca powiedział, że jeździł już na pare wesel ale z taką ekipą jeszcze nie był. Znaczy się dobrze się bawili. To najlepszy "certyfikat".
Autor: Dominika 05-07-2006 13:35 wyślij odpowiedź
Jeśli chodzi o zespół to członkowie niesamowicie kontaktowi i sympatyczni. Totalnie bezproblemowi. W sumie to zawsze rzecz gustu ale nam przypasowali w 1000%. Nie stawialiśmy na wyniosłość i elegancję, ale na dobrą zabawę i "klimat". Muzyka naprawdę dopasowana do gości. (My zyczyliśmy sobie żeby była przewaga polskich utworów) bo mieliśmy dość tradycyjne towarzystwo. Zespół składa się z trzech osób. Dwóch panów i pani, do której należał kontakt z gośćmi. Pełen profesjonalizm. Widać również, że robią to z pasją. jeśli chodzi o zabawy to goście mieli ubaw po pachy. Do tej sprawy podchodziliśmy z lekkim dystansem bo wiadomo rożni ludzie mimo że wszystko rodzina, ale każdy ma swoje "ale". Niemniej jednak kupili wszystko. Naprawdę polecam.
0
0