Czy lubimy wywieszać flagę? Dzisiaj święto biało-czerwonej

Opinie do artykułu: Czy lubimy wywieszać flagę? Dzisiaj święto biało-czerwonej.

Od 10 lat polską flagę możemy eksponować przez cały rok, niezależnie od świąt państwowych i bez specjalnej okazji. Na co dzień jednak niewiele osób korzysta z tej możliwości, jeszcze mniej wie, że 2 maja obchodzimy Dzień Flagi Rzeczypospolitej Polskiej. - Cieszyłbym się, gdyby mój syn kiedyś na ścianie pokoju powiesił sobie polską flagę - mówi Marcin Sukuski, mieszkaniec Gdańska, który w ogrodzie przy domu postawił 5-metrowy maszt przeznaczony specjalnie do eksponowania polskiej flagi. Pan ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

???

Patriotyzm??? A co dostałeś od swojego kraju??? Bo mi jak na razie tylko zabiera.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

A ja wywiesilem flagę norweską !

Dają mi zarobić , placą wszystkie świadczenia , ubezpieczenia , więc czemu mam wywieszać polską flagę ? :)
I już ubiegam odpowiedzi typu spadaj do Norwegii :)
ZOSTAJĘ W POLSCE BO TO PIEKNY KRAJ , TYLKO ZAROBIĆ TU NIE DAJĄ !

I jeszcze żeby zawistnym ludziskom żal d*psko ściskał , zostaję :)
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 5

Idee masońskie wywarły silny wpływ na Konstytucję Stanów Zjednoczonych, francuską Deklarację Praw Człowieka i Obywatela i polską Konstytucję 3 maja, ponieważ ich sygnatariuszami i osobami ustalającymi tekst było wielu masonów: ojcowie założyciele Stanów Zjednoczonych (między innymi Benjamin Franklin, George Washington), Georges Danton, Stanisław Kostka Potocki i król Stanisław August Poniatowski. Masonami byli także wszyscy marszałkowie Napoleona I, wśród nich książę Józef Poniatowski. Byli nimi także m.in. prymasi Polski Gabriel Podoski i Michał Jerzy Poniatowski oraz twórca konfederacji targowickiej Stanisław Szczęsny Potocki.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Istnieje coś więcej poza pieniedzmi, życzę ci byś to ujrzał/
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Chodziło Ci o tatę Wolskiego?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

nie ma się czym chwalić. Prawdziwy patriotyzm- nie czarny, niebieski, czerwony, różowy- jest godny pochwały.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Tak było przed wojną w Polsce u prawdziwych Polaków.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Szacunek

Jeśli sami siebie nie uszanujemy, naszych barw, historii, to nikt nie zrobi tego za nas.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

"pusty symbol"

tak samo jak ten, który pisał komentarz
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dyby smalone prawicie, bo nic nie wicie.

Nacjonalista to ktoś, kto kocha i walczy o swój kraj.

A nie wyznawca Hitlera, z celtyckim krzyżem, falangą i prawą ręką uniesioną w geście "pięć piw".
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dobrze gadocie, stawiam Wam szklanicę przedniego trójniaka.
Za tych co pod Kłuszynem. Hej!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ci na morzu też nie mają świąt. Praca 24/7.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ty jesteś tak głupi sam z siebie, czy brałeś lekcje ?

Od kiedy krzyż celtycki i falanga szpecące Polską flagę, są oznaką Polskiego patriotyzmu ? Patriotą był mój śp. dziadek który walczył za Polskę w czasie II W.Ś. nie te łyse pały z ONR i Młodzieży Wszechpolskiej. Jestem pewien, że gdyby mój dziadek żył to by im w twarz napluł.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

prywatna flaga nie moze wisiec cala noc, musi byc zdjeta o 21.00

-takie sa reguly w kazdym kraju UE