Czy lubimy wywieszać flagę? Dzisiaj święto biało-czerwonej

Opinie do artykułu: Czy lubimy wywieszać flagę? Dzisiaj święto biało-czerwonej.

Od 10 lat polską flagę możemy eksponować przez cały rok, niezależnie od świąt państwowych i bez specjalnej okazji. Na co dzień jednak niewiele osób korzysta z tej możliwości, jeszcze mniej wie, że 2 maja obchodzimy Dzień Flagi Rzeczypospolitej Polskiej. - Cieszyłbym się, gdyby mój syn kiedyś na ścianie pokoju powiesił sobie polską flagę - mówi Marcin Sukuski, mieszkaniec Gdańska, który w ogrodzie przy domu postawił 5-metrowy maszt przeznaczony specjalnie do eksponowania polskiej flagi. Pan ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mam marzenie.

Mam marzenie,gdy kiedyś mnie będzie stać to kupię sobie cztery flagi - unijną, polską,papieską i gdańską.Powywieszam je wszystkie razem - będzie pięknie.Ale jeszcze nie dzisiaj,niestety.Kiedyś flaga była ważniejsza od chleba,ale nie dzisiaj.Muszę jeść aby mieć siłę pracować na posłów,górników,rencistów i służby mundurowe.A - zapomniałem osobie.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 5

Czy Karnowski i Adamowicz wstdzą się umieszczać biało-czerwoną w najbardziej prestiżowych miejscach miasta

Powinniśmy być dumni z pięknych flag biało-czerwonych, decyzja o nie umieszczaniu flag państwowych jest zdumiewająca, co im przeszkadza biało-czerwona na Molo, Pacu Zdrojowym czy na Długiej
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 1

wczoraj słyszałem jeszcze jedną bzdurę w TV

lektor stwierdził, że pochody 1 majowe były obowiązkowe, owszem - dla d*poliżów chcących robić karierę przez poparcie partii czyli tak jak teraz.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 6

wieszanie flagi

A celebryci i Budyń z nas prostaczków tylko się cieszy z naszych flag na naszych małych balkonach i wmawia jakie to radosne święto i jak mamy się cieszyć i mamy wywieszać szybciutko flagę na za oknem i na to radosne święto zrobić sobie kaszankę na ciepło a on Budyń wróci sobie do jednego ze swoich podobno gdzieś czytałem pięciu mieszkań i Śmieje sie znas prostaczków , i co z tego że mamy piękne sklepy ,galerie ,otynkowane domy , autostrady i tam ble,ble,ble jak wspomniany Budyń nawet chyba nie zdaje sobie sprawy ile zwykły Gdańszczanin zarabia a głównym pracodawcą jest Raf.Gdańska .
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

Znowu bzdury o krzyżu, idź sluchać swojego idola Wojewódzkiego i Palikota

Nie pętaj się tu
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 11

Czy w Gdańsku wywiesza się flagi Polski?

Czy flagi Niemiec?
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 7

jan

U mnie jest caly rok wywieszona!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Co daje ?

To był przykład, realnie można zmienić to, że partie nie wejdą do sejmu/senatu bo nie przekroczą progu wyborczego. Pamiętaj, że każda z partii ma tzw. żelazny elektorat, który pójdzie zawsze i to on daje im miejsca w sejmie, kiedy ty olewasz wybory.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ty to nazywasz POLSKĄ.....już w Afryce mają lepiej ,bieda podobna ale chociaż ciepło i ludzie bardziej radośni
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

Krzyż.

Ja wywieszam krzyż, bo skoro wisi w sejmie, urzędach państwowych i świeckich szkołach, to chyba jest godłem Polski, prawda ?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 8

Twoje niedorzeczne wywody dowodzą że to ty jesteś idiotą.

Co daje zepsucie statystyk przy takim samym wyniku wyborów.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7

Dobrze gadasz .....nie tylko ty masz tej wegetacji rację,aby żyło się lepiej
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

warunek

jak gacie czerwone, a skarpety białe to O.K
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ten kraj i rządzący nim zapewili mi taki dobrobyt i spokojną przyszłość, że tę flagę najlepiej wywieszałbym codziennie.....aby żyło się lepiej
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4