Czy młodszy ma szanse spotkać starsza ?

Witam , czy myślicie ze młody facet 24 lata , ma szanse poznać tu starsza Kobietę ? Czy starsze Kobiety 30+ myślą o tym żeby przespać się z wiele młodszym facetem ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Czy młodszy ma szanse spotkać starsza ?

No oczekują zapłaty ; ) dopasowało się z tym 500 + hehe ; )
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Hmm, oczekują 500+ czyli zapłaty czy raczej w konsekwencji, za 9 miesięcy, chcą te 500+ dostać od państwa? ;)))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Parę razy próbowałem , są tam same Pani które za towarzystwo oczekują 500 + ;) a nie o to mi chodzi bo gdybym chciał wszedł bym w kategorie sex sponsoring i tam sobie zamówił bym sobie "Panią" , ale o czym bym z nią wtedy rozmawiał ;)

Hmm, mogę się wypowiedzieć tylko w swoim imieniu, nie wiem, co tam sobie myślą inne panie ;). Osobiście - wolę panów w zbliżonym do swojego wieku lub starszych. Poczekaj, może jednak ktoś jeszcze się wypowie :)

A kategoria by się znalazła - w dziale Społeczność jest zakładka Spotkajmy się - może tam?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie ma chyba takiej kategorii .. Jak to jest po Twoim nicku widzę ze Jesteś Kobieta , nie chce zgadywać Twojego wieku , ale myślisz ze Pani w wieku 30 , 40 , 50 + ma chęci , myśli o tym , żeby spotkać się z młodym facetem ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czy tu się jakaś pani ujawni? Trudno powiedzieć, może lepiej znaleźć odpowiednią kategorię w dziale ogłoszeń?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dobrze to czy teraz po tych wszystkich poprawkach ; ) Znajdę tu taka Panią? Jak to wygląda z waszego punktu widzenia drogie Panie ?

Proszę ;)

Przepraszam ;) Chciał w swoim młodym zyciu poznać , przeżyć przygode ze starsza Panai ode mnie ; ) Tak aby potem nie załowac jak by to mogło być gdyby ....

Teraz jeszcze zrób małą korektę i w miejsce "spotkać się ze starszą panią" wpisz "spotkać się z dojrzałą kobietą" i już będzie dużo lepiej ;))

Dla mnie osoba starsza chociaż 3 lata jest dla mnie osoba starsza i wymaga szacunku Hmm.. zresztą po co te całe ceregiele Wesoła Zosiu ; ) Tak jak wspomniałaś w swoim ostatnim zdaniu W stopy ciepło i po plecach pogłaszcze ...

Zresztą może teraz sprecyzuje swoje ogłoszenie ; )

Szukam Pani starszej od siebie wiekiem , doświadczeniem życiowym , Pani która chciała by , miała by ochotę spotkać się z młodszym 24 letnim facetem , nie za wysokim na co dzień pracującym , zadbanym . Mam po prostu taka fantazje spotkać się ze dojrzała Pnia , posiedzieć pogadać , napić się wina , może znaleźć wspólny temat , nie ukrywam czegoś więcej ;
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tomaszu, zupełnie inaczej brzmi powiedzenie "kobieta starsza ode mnie" niż "starsza kobieta" czy "starsza pani" ;))
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

Przywykłam już do wszelkiej dyskryminacji, wiekowej również.
24latek i 30 plus....hm, nie przesadzajmy z tą różnicą wieku. Młody to jest 18-20 latek.
Przespać zawsze się można. W stopy ciepło i jak głaszcze po plecach lub czyta do snu... Szanse zawsze są. Nie zawsze korzysta się z nich :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Skoro Ja mam lat 24 , a kobieta której szukam będzie miała powyżej 30 lat. Dla mnie jest osoba starsza chociaż ona czuje się bardzo młodo , różnica wieku między 24 a 30 jest różnicą sześciu lat.
Więc szukam Kobiety starszej od siebie ; ) Pasuje ?

Z właściwym sobie wdziękiem...

pozbawiłeś złudzeń kolejną osobę;) Trening/rutyna czyni mistrza...

Anty napisał, że jak użyjesz określenia "starsza" DO kobiety 30+...
Starsza pani 30+, nie Ty pierwszy takiej tu szukasz ;)
Spoko, Anty, można się przyzwyczaić ;P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie "Do" a "Od" 30+

Z pewnością używając określenia "starsza kobieta" do 30+ bardzo znacząco zmniejsza swoje szanse;)
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Przeprowadzki (47 odpowiedzi)

Witam, niedawno potrzebowałam sprawnie i szybko przeprowadzić się z Krakowa do Warszawy....