Czy młodszy ma szanse spotkać starsza ?

Witam , czy myślicie ze młody facet 24 lata , ma szanse poznać tu starsza Kobietę ? Czy starsze Kobiety 30+ myślą o tym żeby przespać się z wiele młodszym facetem ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Czy młodszy ma szanse spotkać starsza ?

> lala jaka ew. wchodziła by w grę kosztuje tyle że zakup jej nawet nigdy nie był brany przeze mnie pod uwagę

Skoro jesteś zorientowany w cenie, to znaczy, że byłeś zainteresowany kupnem ;)
Trzeba było sprawdzić na allegro albo olx, tam pewnie byłoby taniej ;)))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pewnie najbardziej interesuje was gumowa lala, no więc spieszę z wyjaśnieniami..... jako facet z gustem ;] lala jaka ew. wchodziła by w grę kosztuje tyle że zakup jej nawet nigdy nie był brany przeze mnie pod uwagę nie oznacza to jednak że nie potrafię sobie tego wyobrazić i skonfrontować z żywą wersją ... wszystko jasne ? ;D

wdr powiedz, ja nie jestem uprzedzona, doświadczenie każdego się przyda ;)

Antyspołeczny - mój kolega mówi, że nie rozmiar się liczy, a figlarność. Więc chodzi o czerpanie radości i przyjemności, ale narzędzie odpowiednie musi być (odpowiednie czyli niezawodne ;) )

Czyli tym młodszym chodzi o czerpanie radości? Myślą, że ta starsza da jej więcej niż młodsza?

Dobra, dobra, teraz się nie tłumacz ;P

Tak między nami to ci powiem że z tą lalą to trochę podkoloryzowałem, ale co tam... jeśli się cieszą to nie będę psuć humoru ;P

Pozostałe dwa powody mogą być?:P

A nie? ;P

>To że kobieta będzie czerpać z tego radość to pewne, sama sobie poradzi, grunt, żeby odpowiednie narzędzie się znalazło ;)

Większość ciągle szuka odpowiedniego narzędzia, łudząc się, że to właśnie kwestia narzędzia, a nie odnajdywania radości w sobie.

I może niektórzy faceci mają podobnie?

To lepiej będzie jak się spytasz bezpośrednio Tomaszmec-a, bo ja tu się właśnie dowiedziałem że lecę na własnym doświadczeniu...

Testowałem metodą prób i błędów, każde miejsca, na które się natknąłem. Efekt moich doświadczeń sprowadził się do tego, co ludzie wybierają instynktownie - bo nie ma nic lepszego niż ciepłe, miękkie, wytrzymałe i Duże łózko:)))
Zwykle najlepszy jest materac, bo skrzypienie jest irytujące... ma się wrażenie, jakby się mysz zamiast kondona naciągnęło:p

Ty masz jakiś kompleks z ta kasa.????

Michał, ja pytam właśnie o te wyobrażenia, marzenia. Jak to widzi taki dwudziestolatek? Że marzenia, że społeczeństwo itd to wszystko wiem. Chciałabym się dowiedzieć, co myśli taki facet. Tak z socjologiczno, psychoseksualnego punktu widzenia.

Tak... mam taki specjalny mikroskop do oglądania piersi. ;]

Antyspołeczny nie potrzebuję dokształcania. Wiem czego chcę i jak chcę. Ciekawi mnie po prostu ta chęć doświadczania seksu ze straszą kobietą, jak On to sobie wyobraża. To że kobieta będzie czerpać z tego radość to pewne, sama sobie poradzi, grunt, żeby odpowiednie narzędzie się znalazło ;) Podejrzewam, że nie będzie doszukiwała się w sobie samej chęci do zgłębiania umysłu tego dwudziestolatka (choć z pewnością są wyjątki). Gdybym była dwudziestolatkiem wolałabym "obracać" dziewczyny w swoim wieku, z jędrnym ciałem nienaznaczonym ciążami, odchudzaniem itp., dlatego pytam. A że to marzenie-legenda to pewne.

Gdy obok jest odpowiednia kobieta, to aż rwie się do boju na każdą myśl o tym, co ona skrywa pod ubraniem;)

Pod mikroskopem chyba ;P

Ale nie śniegiem? ;>

Oczywiście :D

Wystarczy tylko zwilżyć na całej długości, a fizyka zagwarantuje resztę ;D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ależ nie krępuj się, może ktoś skorzysta z Twojego doświadczenia, jak napiszesz o tych WŁAŚCIWYCH miejscach :)

Inne tematy z forum

Przeprowadzki (47 odpowiedzi)

Witam, niedawno potrzebowałam sprawnie i szybko przeprowadzić się z Krakowa do Warszawy....