Witam , czy myślicie ze młody facet 24 lata , ma szanse poznać tu starsza Kobietę ? Czy starsze Kobiety 30+ myślą o tym żeby przespać się z wiele młodszym facetem ?
A co tam...zaraz malutki kieliszeczek skosztuje ;-)
No to melduję...fajnie pachnie po otwarciu..z kieluszka to już spirytem jedzie...w smaku...niezły.....fajnie grzeje, lekko słodki smak , nie ulepek...dooobre. Do mansonowej pigwówki mu daleko ale całkiem smakowity ;-)...38 volt..to nie jest mało jak na damską naleweczkę ;-)
Znaczy że będę się delektować. W takiej wersji na pewno nie sponiewiera ;-)..Widziałam też krupnik pigwowy , wszelaka rozmaitość krupniku ;-)...nie mylić z zupą i ziemniaków nie szukać czy innych kosteczek ;-)
Ani Cię nie zabije ani nie sponiewiera.
Słabe to-to i diabelnie słodkie. Raczej do kategorii "słodycze" a nie "alkohole".
Smakowo bliżej mu do mansonowej pogwówki (acz brak jej stężenia) niż do prawdziwie męskiej wódy :D
Wykorzystuj śmiało :-)..mięsko fajnie jak by dobę w przyprawach poleżało...smacznego szaszłykowania ;-)
Dla mnie ten krupnik to też nowość. Będzie test. ;-)
Krupnik śliwkowy-nie piłem
A nie napisałem wcześniej Kiełbasa i karkówka odpada bo kumpel nie je mięcha. Muszę kupić jakies ryby (bo warzywa to niech sam se kupi)
Ale przepis na szaszłyki wykorzystam,zrobię sobie.
Zrób szaszłyki...papryka,cebula,cukinia , pieczarki i do tego zamarynowane wcześniej mięcho ;-)...dla mnie mniaam
Mój pakiet to krupnik śliwkowy,podobno pycha, jak mnie nie zabije to na pewno sponiewiera ;-)...chociaż wolałabym żeby łagodnie się ze mną obszedł ;-)
A ja w swoich czterech ścianach ;-)...zakupię odpowiedni zestaw startowy i będę przeżywać ;-)
Ale muszę przyznać że duch walki w narodzie jest. Wracałam popołudniem niedzielnym z dalekiej podróży i nie rozumiałam czemu ulice takie puste. I olśnienie!...Nasi grają !!!
Peter, w 100% zgadzam się z wpisem miszcza: "Jeżeli jesteś Polakiem to masz zaje.iste poczucie humoru.
Jezeli jesteś cudzoziemcem to naprawdę dobrze sobie radzisz."
*Mikronezja. A zajarzyłem.
*Peter,nie trzeba Ciebie bronić, nikt Ciebie nie atakuje. Jeżeli jesteś Polakiem to masz zaje.iste poczucie humoru.
Jezeli jesteś cudzoziemcem to naprawdę dobrze sobie radzisz.