Czy można rodzić bezpiecznie w szpitalu PCK w Gdyni ?

Czy ktos z Was ma jakieś doświadczenia z tym szpitalem ? Zdecydowalismy sie na poród w tym szpitalu wspólnie z zoną i chcemy poznać oppinie na temat tego miejsca. Może ktoś chce podzielić się z nami swoim doswiadzczeniami i przezyciami Będę wdzięczny.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Czy można rodzić bezpiecznie w szpitalu PCK w Gdyni ?

ja sie tam urodzilem.

mama mowila ze to dobry szpital. ale ona sama wtedy pracowala w sluzbie zdrowia a to 24 lata do tylu.
znajac polskie szpitale nie zmienilo sie tam nic, nawet pielegniarki sa te same tylko dwa razy ciezsze.

badz przy niej to bedzie si. ja tez bylem przy swojej kiedy rodzila mi sie corka.

Witam,
moje maluchy urodziły sie tam prawie 3-lata temu. Wtedy (lipiec 2000) można było go polecić, nie wiem jak teraz. Ale myślę, że nic się nie zmieniło. Żadnych zakażeń (co wykazała ostatnia kontrola) nie ma, pielęgniarki są troskliwe i dla matki, i dla maluchów. Myślę, że przekażę temat mojej żonce, ona to lepiej zna.
A czemu nie w Szpitalu Miejskim, na Placu Kaszebskim?

Chodzą brzydkie plotki na jego temat (Szpitala Miejskiego) no i pracuje tam lekarz prowadzący ciążę mojej żony, do którego moje Słoneczko nabrało ostatnio niechęci. Do PCK chodzimy do szkoły rodzenia i siedząc tam na sali człowiek nabiera wrażenia że ma doczynienia z profesjonalistami. Do nasze peirwsze dziecko więc nie wiemy czy nasze wrażenia wystarczą, stąd pytanie o ten szpital.

GDYNIA ??? fuuuuuuuuuuu NIECH Twoja żona rodzi w Gdańsku a najlepiej w szpitalu Mikołaja Kopernika tam jest super !! Mama mi opowiadała ze jak mnie tam rodziła to zarówno lekarze jak i pielęgniarki były dla niej miłe a więc.... WSPANIAŁA ATMOSFERA (brak dodatkowych stresów) :)

Inne tematy z forum

Trójkąty - gdzie poznać osobę (10 odpowiedzi)

Wiecie może gdzie można poznać kobietę do trójkąta 2k+1m? Liczę się z hejtem, ale uważam, że...

Problemy ze znalezieniem pracy. (10 odpowiedzi)

Czy tylko ja mam takie problemy ostatnio? Od prawie 2 msc jestem bezrobotna - pracowałam w...

Żona zdradza męża - jak się w tym odnaleźć by nie zwariować? (14 odpowiedzi)

Hej, Przyznam szczerze, że zdrada żony jest dla mnie olbrzymią traumą, ponieważ wierzyłem w...