Czy radny potrącił policjanta? Prokuratura potwierdza wersję policji

Opinie do artykułu: Czy radny potrącił policjanta? Prokuratura potwierdza wersję policji.
Artykuł na temat: Radny Milewski kontra policja

Czy gdański radny PiS - Jerzy Milewski - potrącił policjanta? Czy może to policjant sfingował całą sytuację, aby wlepić radnemu mandat? W sprawie zdarzenia z listopada ub. r. jest coraz mniej pytań i coraz więcej odpowiedzi: sąd niedługo zajmie się wnioskiem o ukaranie radnego, a prokuratura właśnie umorzyła postępowanie dotyczące rzekomych nieprawidłowości w działaniu policji.

Przypomnijmy, w listopadzie ubiegłego roku, po przestawieniu Disney on Ice w Ergo Arenie, na rondzie w ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

PiS to patologia.
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 2

po to potrzebne są im sądy

żeby sprawiedliwość była po ich stronie
popieram tę opinię 53 nie zgadzam się z tą opinią 3

Nie chcemy takich arogantów w PiS.

WON Z PiSu!!!
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 4

uśmiałem się z tego Milewskiego (czy to rodzina z tym Milewskim na zesłaniu w Białymstoku ?)

och ten policjant ,podstawił nogę pod koło samochodu i się przewrócił bo chciał wlepić biznesmenowi trzeci mandat.Turlałem się po podłodze z 10 min ze śmiechu.Nieżle ma nasr...ne ten biznesmen i radny pod czachą ,oj nieżle.
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 4

Pharmag

Czemu CBA nie zbada największej afery farmaceutycznej????? Czy Jerzy M. tu złapany na kłamstwie, również kłamie w tej sprawie? Może kłamie w każdej sprawie??
popieram tę opinię 27 nie zgadzam się z tą opinią 2

Zaradny

Jak to członek piS ma być ukarany przez sąd ??? To skandal przecież każdy kto posiada legitymację PiS jest bezkarny .
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 3

Nieprawda!!!

To policjant potrącił siebie kierowanym przez radnego samochodem. Jest to wersja oficjalna i niepodważalna.
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 4

Niezależne muszą byc bo inaczej Bolkowi poł famili by pozamykali
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 20

Białe nie jest białe - jak powiedział prezes prezesów...

"A wdowa po podoficerze łże, że kazałem ją obić! Sama się obiła!" M. Gogol "Rewizor". Jak widać typ Horodniczego opisany w tej satyrze na satrapię carską żyje w najlepsze w PiS... Oni chyba tak mają -nikt ich nie przekona, że białe jest białe...
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jasne,że PO to.

aby czasami nie stwierdzono u niego,że cierpi na pomroczność jasną.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 27

niedługo będą mieli sądy

sprawa umorzona albo wygrana przez członka nsdapis
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 6

)

Chyba nawet więcej jak dodasz cyrki Szoguna)
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 38

Dziękuję redaktorze!!!!!

Cudowny artykuł o najczarniejszej postaci PiS na pomorzu!!!
popieram tę opinię 29 nie zgadzam się z tą opinią 4

Radny z pisuaru i ... wszystko w temacie

teraz bezradny poskarzy się do lobotoma Zielińskiego i policaj ma przechlapane
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 4

Ten radny mówi prawdę tylko wtedy jak się pomyli

jak w tytule:):):)
popieram tę opinię 28 nie zgadzam się z tą opinią 4

Rozwiązanie - kamera w samochodzie

Każda kolejna tego typu sytuacja, o której słyszę , utwierdza mnie w przekonaniu, iż słusznie postąpiłem inwestując w monitoring z przodu i z tyłu pojazdu. Sam bym takiej "maniany" świadomie nie wyrządził. Jednak na drodze wiele potrafi zaskoczyć. A w przypadku postąpowania nie zawsze można liczyć na twarde dowody. Dlatego w niektórych sytuacjach kamera może nas uratować (oczywiście rónież obciążyć, jeśli sami prowadzimy nieodpowiedzialnie).
Wątpię w wersję z policjantem robiącym z siebie ofiarę, bardziej pasuje to na rozładowanie frustracji PISklaka prawdopodobnie mającym niewiele wspólnego z prawem i sprawiedliwością.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 1

prawda

Poznałem go, mówi prawdę tylko jak się pomyli...
popieram tę opinię 29 nie zgadzam się z tą opinią 3

Dobrze doczytał :)
Po to się zmienia (miało się zmienić) sądownictwo, by to zawsze przedstawiciel PiS miał rację.
popieram tę opinię 73 nie zgadzam się z tą opinią 7

jak on jest PIS to na pewno jest nrewinny. Policjanci niech "paczą" na Błaszczaka.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 5