Czy radny potrącił policjanta? Prokuratura potwierdza wersję policji

Opinie do artykułu: Czy radny potrącił policjanta? Prokuratura potwierdza wersję policji.
Artykuł na temat: Radny Milewski kontra policja

Czy gdański radny PiS - Jerzy Milewski - potrącił policjanta? Czy może to policjant sfingował całą sytuację, aby wlepić radnemu mandat? W sprawie zdarzenia z listopada ub. r. jest coraz mniej pytań i coraz więcej odpowiedzi: sąd niedługo zajmie się wnioskiem o ukaranie radnego, a prokuratura właśnie umorzyła postępowanie dotyczące rzekomych nieprawidłowości w działaniu policji.

Przypomnijmy, w listopadzie ubiegłego roku, po przestawieniu Disney on Ice w Ergo Arenie, na rondzie w ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

no jest napisane przecież, że w oparciu o materiał dowodowy niestwierdzono przekroczenia uprawnień

To już czytać nie potrafisz?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pierwszy raz w życiu trzymam stronę policji;)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

ot

dobra zmiana
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

A jestes taki pewnien, że teraz nie kradną? Mamy kolejną władzę i kolejną lawinę nepotyzmu, kolesiostwa itp. Przejrzyj na oczy, nic się nie zmieniło na lepsze. No może zmieniło się jedno.... Dziś w państwowych spółkach i organach można robić karierę bez wykształcenia, doświadczenia i nawet jako nastolatek. Ważne tylko, aby być z jednego obozu....
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 4

Gd

Pytam się, dlaczego prokuratura nie wystąpiła z wnioskiem o zarzut z Art 233 i 234 kl wobec radnego skoro umorzyła postępowanie nie udowadniając winy policjanta. Pan policjant też powinien złapać się za jaja i złożyć wniosek w Prokuraturze o znieważenie i oczernianie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

i nobla dla ciebie że miałeś racie fantastycznie

i proszę tak pisać jak będziesz w błędzie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Rozbuchana ego to problem polityków i biznesmenów:(((

Władza i kasa to pożywką dla niszczenia wartości chrześcijańskich i nie tylko...
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Przecież tam jest kamera monitoringu. Więc co tu gdybać.
.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja też nie ufam nikomu co ma coś wspólnego z PiS a dużo ma 500 plus
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2

Milewski

To wyjątkowo bezczelny typ . Pomijam przynależność partyjną .
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 1

Najechał tylko na połowę stopy,

a drugą połowę policjant podłożył umyślnie :)
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

Piękne komentarze. A ja myślałam, że dla "obrońców demokracji" szczególnie ważna jest zasada domniemania niewinności, dopóki wina nie zostanie udowodniona przed sądem. Ale widocznie jacy obrońcy, takie zasady demokracji.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

partia

Milewski nie jest członkiem PiS i nieprawnie posługuje się w mediach "członek partii PiS.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

W podstawówce

tłumaczyłem się podobnie. Twierdziłem, że nie postawiłem wcale nogi koleżance Asi, a po prostu ona na nią weszła, potknęła się i potłukła nos.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Moze to wygladalo jak na tym filmie? http://trojmiasto.tv/Co-ten-policjant-pokazuje-18657.html
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Portal Trójmiasto schodzi na psy

A gdzie informacja o protestach przed Sądem?? A potrącił kierowca, tytuł radnego PiS czy PO nie uprawnia do prowadzenia samochodu.
O demonstracji antyrządowej ani mru mru. I to ma być dziennikarstwo.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie odnoszę się do treści, ale składnię masz iście brawurową. Mistrz mowy polskiej.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3