Czy są na tym forum Frankowicze?

Witam, czy są na tym forum Frankowicze? czy ogólnie ludzie borykający się z problemami bankowymi??

wszędzie szukam kogoś kto ma podobne problemy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Czy są na tym forum Frankowicze?

jedyny chyba problem to to, ze trzeba splacic kredyt ale skoro wzielo sie go na wlasna odpowiedzialnosc i po wielodniowych przemysleniach to chyba nie powinno byc zadnego problemu. chyba, ze ktos stracil prace. a jak nie stracil to w czym problem?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Też mam kredyt we frankach, wzięty wiele lat temu. Fakt rata wzrosła nam drugie tyle co na początku, jednak wciąż jest mniejsza niż ten sam kredyt w złotówkach.
Spłacać trzeba, nas w banku nikt nie oszukiwał, że rata się nie zmieni.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

kilku moich znajomych obecnie placi mniejsze raty we frankach niz pod koniec zeszlego roku. wtedy nie bylo szumu a teraz jest. czyli czesc frankowiczow robi wiele halasu o nic. maja lepiej niz pol roku temu, maja lepiej niz zlotowkowcy a dalej narzekają i pisza pozwy sadowe itd
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dzidzia, udzielasz się na tym forum, ale nic z tego nie zrozumiałaś, dlaczego Ci ludzie składają pozwy. Gdyby taka "furtka" się otworzyła dla np. kredytobiorców "złotówkowych", to również oni składali by pozwy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jakbyś potrafił liczyć to nie patrzyłbyś na wysokość raty ale na wysokość zadłużenia.

rozbrajają mnie kredyciarze frankowicze którzy wmawiają sobie że kredyt w chf jest super i robią dobrą minę do złej gry.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie zamierzam tego kredytu spłacać wcześniej, więc na co mam patrzeć jak nie na wysokość raty?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Owszem, są. I co z tego? Są póki co do przodu. Przynajmniej ci, z którymi mam do czynienia.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wczoraj frankowicze zagłosowali przeciwko bankom i za 2 tygodnie to powtórzą.
Przeciwko uprzywilejowanej pozycji banków powinni głosować nie tylko frankowicze bo nie tylko oni są poszkodowani.

skandalem jest napuszczanie na siebie kredyciarzy złotowych i frankowych to jest w interesie banków bo gdzie się dwóch bije tam trzeci (bank) korzysta.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum

meble ze sklepu online (31 odpowiedzi)

Hejo! Czy ktoś z was miał może do czynienia ze sklepem http://www.topeshop.pl ? Bo znalazłam tam...

meble na wymiar (11 odpowiedzi)

kto co poleci

Jakie okna polecacie? (156 odpowiedzi)

Potrzebuję dobrych okien, jakie firmy z trójmiasta polecilibyście?