Czy moze mialyscie doczynienia z taka technologia. Podobno bez skalpela mozna przeprowadzic lifting twarzy . Czy ktos byl na takim zabiegu i ile w Gdańsku to moze kosztowac ?
Dzxien dobry, jak u Pani się to skończyło, cxg skóra na policzkach sama się zregenerowała czy opadła po hifu? Ja jestem dawno po hifu i teraz nagle pojawiły mi się bóle pieczenie i mam wrażenie że jedna strona jest napuchnieta, jestem załamana żeby die nie poglebilo
Nie mówiono Pani ze zabieg hifu jest polecany dla kobiet 35-55 lat? Podobno starsza skóra już nie odbudowuje kolagenu.Tak Ja słyszałam a nawet czytałam.
Tez bylam zadowolona z fal, ale one dzialaja na plytkim poziomie i dlatego zdecydowalam sie na zabieg HIFU. Jestem 3 dni po zabiegu i juz widze różnice w napietości skóry a przy tym gladkosci. Do pol roku trwa okres regeneracji i odbudowy. Bede czekakac cierpliwie. Pozdrawiam
I dobrze, ja uwierzyłam i zrobiłam, jestem dwa tygodnie po hifu i skutki są odwrotne wisząca skóra na policzkach, powiększone bruzdy, stan zapalny. Jestem załamana
Dokładnie jak się nazywa ten salon na Osowej? Poproszę o kontakt. Chce zrobić brzuch i boczki metodą HIFU.czy ktoś z Was miał robione te partie ciała? Czy jest efekt? Będę wdzieczna za info. Czy są po tym zabiegu powikłania?
mini hifu lifting twarzy...znalazłam takie urzadzenie na allegro do stosowania w domu.kosztuje około 450 zł ale nie wiem czy sobie nie zrobie krzywdy bo podobno można uszkodzis sobie skórę przez nieumiejetne stosowanie.ktoś ma wiedze o takim domowym urz ądzeni
Czytam i stwierdzam ze strasznie drogo wszędzie. Ja robiłam sobie hifu na twarz i płaciłam 900zł w be beauty imperium piękna. Dziewczyna przyjmuje w Gdańsku na Osowie i wiem ze robi hifu tylko jeden dzień w miesiącu. Trzeba pytać kiedy :)
Nie mam drugiego podbródka i zmarszczek koło oczu
Dokładnie, robiłam 3 miesiące temu i efektów brak. Pani doktor probowala mi wmówić, że widać efekt bezposrednio po zabiegu. Ewidentna ściema i naciąganie na nie małe pieniądze . Nigdy więcej, nie dajcie sie oszukać.