Czy słyszałyście o czymś takim jak HIFU ?

Czy moze mialyscie doczynienia z taka technologia. Podobno bez skalpela mozna przeprowadzic lifting twarzy . Czy ktos byl na takim zabiegu i ile w Gdańsku to moze kosztowac ?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 4

Bardzo dobre polecam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Czy słyszałyście o czymś takim jak HIFU ?

W którym miejscu w zorach?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dokladnie, ja robilam HIFU w Diamond Beauty w Zabrzu i mam dokladnie te same obserwacje co Pani
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jezeli nic sie nie zmienilo , to dlaczego byla tam Pani wiele razy ?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Chciałbym dołączyć się do dyskusji i opisać swoje wrażenia. Jestem strasznie dociekliwa więc przeczytałam wszystko na temat tego zabiegu pytałam ludzi. Ponieważ na zabieg i przy okazji weekend w Polsce leciałam specjalnie z Norwegii bo u nas jest to nie do zapłacenia w Oslo.
Ceny w Gdańsk wahają się bardzo mocno. Jak ktoś wyżej pisał ceny w gabinetach i klinikach tytuowanych przez lekarzy są dużo droższe nawet 3x. Zdecydowałam się spróbować tańszej opcji zapłaciłam 1600zł w Yasumi na Aniołkach sugerując się wieloma opinia z Gdańska jak i innych Yasumi w Polsce. Począwszy od kosmetolog , która dosłownie zamurowała mnie swoją szeroką wiedzą na każdy temat kosmetologi i medycyny estetycznej kończąc na zabiegu i efektach, które mam teraz po blisko dwóch miesiącach. Więc jeśli ktoś się zastanawia gdzie zrobić to ja polecam ten salon. Osoba, która mnie obsługiwała to Kamila.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Na efekty trzeba czekać ok 3 miesięcy.Ja jestem kilka dni po zabiegu falami radiowymi na twarz ,efekt widać od razu, za 2 tyg idę na powtórkę-przypomnienie koszt różnie 120-150 zł.Dzis konsultowalam się odnośnie Hifu i wolę jednak fale.Obkurczaja skóra,głównie chodziło mi o podbródek ,jestem zadowolona już po jednym zabiegu Trzeba wziąć 2-3 zabiegi A później dla przypomnienia np raz do roku,Zależy jaki jest stan skóry,każdy reaguje inaczej
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

W Świnoujściu cała twarz u szuka 1800 bez szyji 1500

Też nie widzę żadnej poprawy
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

Cała twarz 2000 zł

To jak raz nie pomogło , to po co robiła pani kilka razy ?
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2

to bardzo malo placila

Ja wykonywałam zabieg w Yasumi na Suchaninie w sierpniu jakoś z promocji twarz + szyja płaciłam 1390zł. Pierwsze moja przemyślenia po zabiegu o matko co ja zrobiłam tyle pieniędzy. Dziś mogę powiedzieć, że było warto. Zabieg działa. Nie jestem 20 lat młodsza, ale zmarszczki na pewno spłycone i skóra widocznie mocniej napięta o co w zasadzie najbardziej mi chodziło. Nie było to przyjemne mizianie po buzi, ale też nie był to jakiś ból, który bym nie wytrzymała. Gorzej znosiłam jakiś czas temu nakłucia mezoterapią igłową.

To bujda cała twarz policzki podbródek i boki rzuchwy to cena 6000zl

Ten zabieg wykonuje się raz w roku Efekt po pół roku Robiłam ale cena podbródek i boki rzuchwy to 3000 zł

Ten zabieg może być wykonywany tylko raz na rok
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

ale to chyba wypowiedź nie na temat, który dotyczy konkretnego urządzenia

Hej kobitki, chciałm sie podzielić z wami moimi przemyśleniami. Mam juz 52 lata.. Wiecie, zmarszczki na czole, tu cos opada tam dobrze nie przylega ;D ha ha. Testowałam mnóstwo kremów i chodziłam na przeeeróżne zabiegi. Kremy wiadomo nie od dziś - tylko nawilżają bo mają za duże cząsteczki żeby przedostały się do naszej skóry, oczywiscie i tak na codzien je stosuje. Chodzenie co miesiąc do kosmetyczki etc. to duzo czasu mi zabierało i wiadomo pieniążków. Moja przyjaciółka też w moim wieku, ale ona buszuje ciągle po intenecie i jakieś nowinki sprawdza. 4 miesiące temu zamówiła sobie urządzenie do lifitngu twarzy, powiedziałam ze ja w takie urządząnka nie wierze, bo coś musi boleć zeby działało ;D. Ona jednak stosowała codzinnie około 10 min to urządzenie. Po miesiącu, ja byłam w szoku, nie wierzyłam, że takie efekty przyniosło jej tylko ten masaż ultradźwiękami... sama sobie zaraz kupiłam i teraz mija 5 tydzien z tym urządzeniem. Zmarszcz bardzo wyraźnie się "ukryły" he he. Worki pod oczami jakby wyparowały, skóra zliftingowała.. Ja wierze też w kanały energii... do tego też stosowałam to urządzenie i dało mi to co chciałam osiągnąć ;) nie jest to lokowanie produktu hi hi, chciałm tylko się z tym z Wami kochane podzielić, że warto, mi bardzo pomogło, pięknego dnia buziaki. alshop.pl/pl/p/Urzadzenie-liftingujace-AmeliaLine/76
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Pierdu pierdu
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jak lifiting twarzy, to tylko z kwasem hialuronowym. A jak kwas hialuronowy, to tylko ten najbezpieczniejszy, posiadający certyfikaty i potwierdzony milionami przeprowadzonych zabiegów - czyli ten od Restylane. Sama miałam aplikowany i zmarszczki minęły jak ręką odjął.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: Czy słyszałyście o czymś takim jak HIFU ?

Hej. Czy widać rezultaty po zabiegu??

Inne tematy z forum

Sukienka na wesele (29 odpowiedzi)

Gdzie w Trójmieście dostanę ładną sukienkę, nie oklepaną, nie świecącą satyną jak psu jajca i...

jaki krem na noc +30 ?? (215 odpowiedzi)

Witam! Od dłuższego czasu szukam kremu dla siebie. Mam cerę mieszaną. Jeżeli już myślę, ze w...

wróżka - tarot -czary mary? (18 odpowiedzi)

Hej dziewczyny , jestem jakby na zakręcie życiowym i to w zasadzie we wszystkich dziedzinach...