Czy moze mialyscie doczynienia z taka technologia. Podobno bez skalpela mozna przeprowadzic lifting twarzy . Czy ktos byl na takim zabiegu i ile w Gdańsku to moze kosztowac ?
Hej. Przeczytalam twoj komentarz i chciala bym zamienic z Pania kilka slow odnosnie tego zabiegu. Bardzo prosze sie odedzwac na kamila_dora@yahoo.com. Dziekuje:)
Na lifting twarzy i szyi hifu ultraformer III sprawdził się bardzo dobrze. Robiłam w clinica cosmetologica i nie pisze tutaj po to żeby reklamować tylko bardziej dla tych co jak ja nie są w stanie uzbierać tyle kaski na raz żeby wydać na zabieg i chcą rozłożyć to na raty no to jest fajna opcja. A z tego co wiem to jednak nie wszystkie gabinety to oferują.
Ja zrobiłam sobie lifting HIFU Zenise, podobno koreańskie. Robi je dermatolog w Laguna Medical w Gdyni przy Pl. Kaszubski 1. Ja mam zawsze większe zaufanie do lekarzy w przypadku wykonywania tak precyzyjnych zabiegów, jak HIFU. Efekt się trzyma przez 3 miesiące i nie miałam żadnych powikłań.
Uważajcie na hifu. Skutki uboczne wychodzą po paru latach. Spróbujcie raczej Icoona. Moja mama zrobiła i efekt był od razu widoczny i jest to bezpieczna metoda.
Miałam HIFU prawie 4 miesiące temu. Mam 59 lat.
ZERO efektów... tylko pusty portfel!!,,, Nie warto, nie polecam, jestem rozczarowana, czuje się oszukana...
Jestem prawie dwa miesiące po zabiegu na podbródek i efekty są zaskakująco dobre. Płacąc 500zl w sumie niewiele się spodziewałam, a pozbyłam się problemu może nie w całości, ale w zadowalającym stopniu. Robiłam zabieg w Yasumi na osiedlu wzgórze focha. Z ciekawostek dodam, ze tak jak ktoś wyzej pisał ceny u nich mocno różnią się w zależności od miasta. Ja jestem z Warszawy i po prostu będąc w Gdańsku zrobiłam zabieg duzo taniej bo u nas cenią to za 1000zl
Z tego co się doczytałam to najlepszy i najnowszy jest ultraformer 3? Na resztę np znalazłam ultraskin 2 absolutne.to na ten sprzęt się nie pisać?No i mam pytanie.czy obrzęk się pojawia czy twarz jest napuchniete po zabiegu na drugi dzień?????
a ja to bym w ogóle zamiast czytać na forum opinie jakichś randomowych lasek z neta najpierw pogadała z jakimś lekarzem albo kimkolwiek kto się na tym zna xd no i polecam trochę poczytać co to jest za metoda i jak działa zanim się weźmiecie za wybieranie sprzętu. jakieś podstawy tu chociażby https://www.cosmopolitan.pl/milosc-seks/18248/na-czym-polega-technologia-hifu i na medycznych też pewnie jakieś materiały można znaleźć
Wiem, że ten zabieg jest wykonywany w elaser studio obok targu. Teraz się ogłasza również gabinet Barbara beauty na Kościuszki. Zastanawiam się nad zapisem ale boje się poparzenia lub wydania kupy kasy na efekt zerowy.