Czy znajdą się tu pracownice /byłe lub obecne/ i klientki Centrum Zdrowia i Urody w Wejherowie ??

Proszę o opinie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Czy znajdą się tu pracownice /byłe lub obecne/ i klientki Centrum Zdrowia i Urody w Wejherowie ??

Tak, jestem klientką Centrum Zdrowia i Urody w Wejherowie, z zabiegów jestem bardzo zadowolona. Kosmetyczka udzieliła mi wielu cennych rad o których wcześniej nie miałam pojęcia. Zauważyłam rezultat zarówno po zabiegu jak i po dostosowaniu się do tych rad. Oczywiście skóra nie zmieniła się z dnia na dzień, ale teraz nawet znajomi zauważyli, że moja skóra prezentuje się coraz lepiej. :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Czy znajdą się tu pracownice /byłe lub obecne/ i klientki Centrum Zdrowia i Urody w Wejherowie ??

Wspaniale, Pani Katarzyno. Cieszę się, jak ludzie są zadowoleni z oferowanych im usług.

Ja również. A Pani również jest klientką?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ale które centrum?bo są dwa.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tam, gdzie właścicielką jest Pani Patrycja.

Inne tematy z forum

Stres w pracy (37 odpowiedzi)

Czy Wasza praca też jets tak stresująca jak moja? Ostatnio mam wrażenie, że kazdy zawód wiąże sie...

Praca za granicą. Niemcy (11 odpowiedzi)

Jeżeli szukasz pracy sprawdź najnowsze oferty. Najnowsze oferty pracy Niemcy. Szukaj pracy w...

Własny biznes do 40 tyś zł (23 odpowiedzi)

Witam macie może jakieś pomysły na własny biznes z budżetem do 40 tyś zł ?? Myślałem nad prostym...