Czy znajdzie się jakaś bratnią dusza/przyjaciółka?

Mam 22 lata i mieszkam obecnie za granicą. Jestem tu, bo szukam przyjazni na dobre i złe, na cale zycie, przyjaciółki, ktora bedzie zawsze przy mnie bez wzgledu na wszystko, ktora bedzie mnie wspierac w kazdej sytuacji, ktorej bede mogla sie wygadac ze wszystkiego, ktora znajdzie dla mnie czas gdy bede potrzebowala jej obecnosci, oczywiscie wszystko z wzajemnoscią, przyjaciolki ktora nie bedzie miala przede mną tajemnic i bede mogla z nią o wszystkim porozmawiac.

Poszukuję osoby zbliżonej do mnie wiekowo, która tak jak ja czuje się samotna, ciężko nawiązać jej kontakty, a bardzo chciałaby w końcu poznać bratnią duszę. Nie szukam koleżanki - duszy towarzystwa, z milionem znajomych, bo szukam przyjaciolki tylko dla siebie, ktora bedzie moją bratnią duszą a ja jej.

Jesli jest taka sama osoba jak ja to zapraszam moze w koncu Cię znajde, bo nie ukrywajac szukam kilka miesiacy i nic, kazda pisze tylko pare dni i potem cisza, a ja takiej znajomosci nie szukam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Czy znajdzie się jakaś bratnią dusza/przyjaciółka?

Joasia20111996@wp.pl
Napisz do mnie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Napisz tamelek95@gmail.com
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Napisz perwers69@bujaczek.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Szukam towarzystwa na kawusię w Gdańsku (5 odpowiedzi)

Cześć. Jestem młoda emerytką. Od pół roku jestem sama I chciałabym poznać kogoś kto...

Poznam geja (51 odpowiedzi)

Wiem, że to brzmi idiotycznie i schematycznie, ale trudno tak wyjaśnić w kilku słowach o co...

Poznam Koleżanke :) (9 odpowiedzi)

Hej, Mam 34 lata, singielka, Przymorze. Poznam koleżankę, bratnią duszę do spędzania wspólnie...