Czym zasłonić znamię przed pójściem na solarium?

Temat dostępny też na forum: Moda i uroda
Dziewczyny w maju mam ślub i chciałabym się trochę opalić do tego czasu na solarium, mam jednak na plecach znamię, którego nie powinnam opalać i tak zastanawiam się, w jaki sposób mogłabym je zasłonić. Przez zwykły plasterek promienie pewnie i tak przejdą, więc zastanawiam się, czy są jakieś inne plastry specjalne właśnie do ochrony znamion?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Czym zasłonić znamię przed pójściem na solarium?

Sa takie silikonowe oslonki na brodawki sutkowe, zeby pod bluzka sie nie odznaczaly. Jesli znamie nie jest duze to spokojnie mozesz nakleic, jest informacja ze mozna uzywac ich w solarium. Powinny byc w h&m, gatta :-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

milia dziękuję za radę, poszukam tego w sklepie. Myślałam też o nasmarowaniu pieprzyka filtrem 50 i wtedy naklejenie na niego plasterka, tak myślę, że chyba wtedy też powinien być zabezpieczony przed promieniami. Nigdy nie byłam w solarium i trochę się stresuję że podrażnię to znamię.

może być też sudokrem :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

ja stosowałam zwykły plaster z opatrunkiem w solarium, jak i na słońcu...tak mi zalecił dermatolog na blizne...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

i żadnych powikłań nie było...

Inne tematy z forum

wierszyk na dzień babci i dziadka (24 odpowiedzi)

potrzebuję ładnego wierszyka na DZIEŃ BABCI, DZIADKA może Wasze dzieci uczą się czegoś fajnego...

Dr Małgorzata Błędzka (4 odpowiedzi)

czy może ktos chodzi do pani doktor? chciałabym poznac opinię o niej.

szukam niani Redłowo Wzgórze św. Maksymiliana (7 odpowiedzi)

Witam, poszukuję niani na okres wakacji dla dwójki dzieci, Syn jest samodzielny i w lipcu będzie...