Czyszczenie wentylacji -praca

Nie polecam firmy jeśli chodzi o prace , nie wypłaca należności za pracę jak planuje się pozbyć pracownika i nie opłaca( ZUS sprawdzone ) oraz nie odprowadza podatku podsyłają ci umowę itd. ale co do czego są problemy w/w . Obiecanki cacanki a co do czego masz problem .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pytanie czy ktoś pracował tam jeszcze bo widziałem ogłoszenie na pomocnika szukają ? Chciałbym więcej inf. by na mine się nie wakować!!

Hym, nie polecam walczę o odzyskanie wynagrodzenia za cały miesiąc wszystko na temat nie polecam współpracy z tą firmą ani jako pracownik ani jako kontrahent taka prawda . Oszasty w dwie strony

Masz rację oszust krętacze jak podpiszesz protokół nie dogadasz się co do gwarancji .Korzystałem z usług wiec wiem jak to wygląda z ich strony itd. Nie polecam firmy .

A czy może sprawę skierować do US i Prokuratury ?? Pozew zbiorowy ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tak było sporo osób wywalonych w powietrze z tego co się co wiem itd.

Witam ,czy jest jeszcze ktoś kto został pokrzywdzony przez tą firmę??

Inne tematy z forum

Praca za granicą, czy są sprawdzone oferty? (39 odpowiedzi)

Od paru dni szukam pracy za granicą. Ofert jest pełno ale jak szukam opinii o konkretnym...

PRZEPROWADZKA DO TRÓJMIASTA (33 odpowiedzi)

Witam Kochani proszę o poradę. Obecnie mieszkam we Wrocławiu, ale zawiodłam się na tym...

Pytania i odpowiedzi na rozmowie kwalifikacyjnej (38 odpowiedzi)

Pytania i odpowiedzi na rozmowie kwalifikacyjnej. O co was pytali pracodawcy i jak...