DANIA

Znacie kogoś kto żyje w Danii?
Jeśli tak, to napiszcie proszę jak im się tam żyje, jak sobie radzą /praca,mieszkanie,dom,szkoła/, czy im się tam podoba, czy by wrócili jeszcze do Polski?

Podzielcie się swoimi informacjami na temat życia w Danii :)

Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: DANIA

myślałam, że to jakiś ciekawy wątek kulinarny. Dania zimne i gorące.. :D
pozdrawiam :)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mam znajomych. Po kilku latach dorobili się domu, maja super autko, oboje pracują na zwykłych stanowiskach i do Polski nie zamierzają wracac. Wszystko tam jest duzo przystępniejsze niz w Polsce. Chwalą sobie życie w Danii.

Musisz wejść na rodzina i dziecko, jest tam dziewczyna która mieszka w Danii. Ja mieszkam w Norwegii ;)

@Pola ile ludzi tyle odpowiedzi......... jeśli masz ochotę wyemigrować i ku temu sposobności to się nie zastanawiaj......
siostra ostatnio wróciła z delegacji i wiele nie liznęła ale bardzo była zadowolona wręcz zakochana samym pobytem.......
a jak tam jest i czy się podoba to samemu musisz doświadczyć........
powodzenia

Pracuje w Danii przeszlo 4 lata. Znam duzo osob z Polski tam zyjacych. Czesc przyjechala "tylko" do pracy, czesc juz sie tam zadomowila i nie zamierza wracac. Ja jestem w trakcie konczenia mojej przygody z Dania. Mam dosc. Dodam, ze zwalniam sie sama. Moglabym tam zostac.

Według mnie obecnie każdy chce dobrze zarabiać w swoim zawodzie, jednak w Polsce nie zawsze jest taka możliwość. W moim przypadku skorzystałem z usług firmy https://www.bluecollar.pl , dzięki której znalazłem moją wymarzoną prace w Danii.

Inne tematy z forum

Naturalne sposoby leczenia (6 odpowiedzi)

Czy znacie może jakieś dobre naturalne sposoby leczenia oraz dbania o zdrowie? Co się u Was...

Zmarszczki na czole (127 odpowiedzi)

Mam okropne zmarszczki na czole. Doradzicie jak się ich pozbyć?

Kosmetyki na lato (30 odpowiedzi)

Jakie stosujecie kosmetyki na lato? Zależy mi przede wszystkim na dobrych kremach nawilżajcych,...