DARUJCIE SOBIE TĘ FIRMĘ!
Choć dawno nie korzystam z usług tej jakże "profesjonalnej" firmy to dzisiaj trafiłam na temat dotyczący Streamu i postanowiłam wyrazić swoją opinię. Ludzie jeśli nie chcecie mieć żadnych problemów omijajcie tę firmę szerokim łukiem. Pani w ich głównym biurze oczywiście na początku miła, pomocna. Koszmar zaczął się gdy umowa się kończyła. Moja współlokatorka, która się wyprowadzała rozwiązała umowę. Z dniem 3 stycznia bieżącego roku internetu miało nie być. Internet był nadal, zaskoczona owym "zjawiskiem" postanowiłam pójść do biura zapytać się co się dzieje (aby wszystko było w porządku, rachunki opłacam regularnie na czas). Pani w biurze powiadomiła mnie, że zaszła pomyłka i technik właśnie! w tym momencie! szedł odłączyć kabel. ŚMIECH NA SALI!!! Później niestety przyszła pora na mnie, gdyż znowu dałam się wciągnąć w umowę z tymi idiotami. 1 kwietnia zostało złożone przeze mnie wypowiedzenie, przy czym Pani powiadomiła mnie, że zostanie ono zerwane z dniem 1 maja i za miesiąc trzeba jeszcze zapłacić. Ok. Problem pojawił się taki, że od lutego nie dostałam ani jednej faktury i moi współlokatorzy nie mieli pojęcia o opłatach. Oczywiście dostałam list od komornika ;)