Re: DERMATOLOG DLA DOROSŁEGO PRYWATNIE
Na Waldeloty we Wrzeszczu (na NFZ) przyjmuje dr Ewa Zarazińska. Cudowna kobieta! Szczerze ją polecam. Na wizytę od momentu rejestracji czekałam kilka dni. Jedynie ona potrafiła (prawidłowo) zdiagnozować moją chorobę w przeciwieństwie do dr Ilony Michniewskiej z Nowego Portu (Gdańskie Centrum Zdrowia na Oliwskiej), która jedyne co potrafiła to leczyć doraźnie, objawowo. Przez kilka miesięcy przepisywała mi koleśne maści ze sterydami (których jak wiadomo długo stowować nie wolno) i tylko mi się pogorszyło. Stwierdziła, że potrzebne mi są specjalistyczne badania, ale nigdy (mimo usilnych próśb) nie powiedziała jakie to mają być badania i nie dała mi na nie skierowania. Kazała iść prywatnie. Teraz w Nowym Porcie przyjmują jeszcze 2 inne lekarki, ale u nich nie byłam. Terminy w Nowym Porcie zawsze mieli dość krótkie, prywatnie niby też przyjmują (50zł wizyta, tak powiedziano mi w rejestracji), ale to zależy od lekarza (dr Michniewska stwierdziła, ze prywatnie może mnie przyjąć, ale w innej przychodni za 120zł, bo tu tylko na NFZ - dodam, że jak z nią rozmawiałam nie miała absolutnie żadnych pacjentów).
0
0