DJ i fotograf na ślub 22.09.2012

Temat dostępny też na forum: Wesele
Witam,
Proszę o pomoc:) Możecie kogoś polecić?? fotograf na ślub, wesele i plener i DJa?? :) mój email: 2morow@wp.pl z góry dziękuję
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: DJ i fotograf na ślub 22.09.2012

Polecam :
http://www.emilia-pilaszewicz.com
http://www.facebook.com
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Dziękuję wszystkim za przesłane oferty. Muszę na spokojnie wszystko przejrzeć. Z tego co widziałam do tej pory zdjęcia w plenerze są zwykłe. Mnie by interesowało jednak co innego. Czy może ktoś wie kto robi zdjęcia w plenerze i ma oryginalne pomysły? Wie gdzie i jak ustawić parę żeby pokazać ruch i emocje:) Nadal czekam na propozycje
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

to może jeszcze określ budżet, żeby na wskutek ograniczeń cenowych z Twojej strony bez potrzeby nie składali ofert ci co bardziej kreatywni i cenieni fotografowie, jak wiadomo kreatywność, doświadczenie itp idzie również w parze z ceną, a przecież tego jak widać oczekujesz
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

często jaki jest plener zalezy pewnie i od pary młodej, ja myślę,że powinno to być omówione z fotografem i prawie każdy pójdzie nawet na bardzo szalone zdjęcia. U nas by się nie dało bo my na max nieustawni i nie dalibyśmy się do jakiś dziwnych rzeczy namówić to tu nic by nie pomogło nawet super hiper niewiadomo kto.No ale my preferujemy klasyczne klimaty to pewnie dlatego
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

W 100% się zgodzę. Z chęcią określiłabym cenę, ale niestety nie znam cen rynkowych za takie usługi. Z pewnością zależy czy fotograf poświęca cały dzień czy tylko 3-4h, czy pracuje na rynku 15 lat i ma doświadczenie czy dopiero zaczyna i można wymieniać dalej. Wiadomo, że wolałabym taniej, ale z drugiej strony to pamiątka za całe życie.

Spodziewam się że cenieni fotografowie mają terminy pozajmowane i już pewnie na 2013:) więc nie wiem czy nie podzielić tej usługi na 2 części i zrobić zdjęć plenerowych u jednego fotografa i weselnych u innego. Chciałabym zobaczyć zdjęcia. Jak będą piękne to może i kwotę uda mi się uzbierać:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

najlepiej chyba byłoby spotkać się z kilkoma wybranymi fotografami od których dostałaś ofertę, może kontakt i obejrzenie ich często większej oferty niż w oficjalnych portfolio na stronach przypadnie Ci do gustu. Może usłyszysz coś co zadecyduje o wyborze, chyba lepiej tak niż szukać po omacku i z polecenia osób, które mają różne gusta. Weź pod uwagę, ze fotograf robi sesję tak jak mu pozwala na to para, często pary chcą mieć zwykłe ujęcia, bardzo mało osób decyduje się na "wariacje" i udziwnienia, nie każdy też zgadza się na publikację zdjęć w portfolio fotografa, stąd też nie wszystkie prace zobaczysz w jego portfolio, itd :) ...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Tak też postanowiłam zrobić:) jest tak dużo ładnych zdjęć, że już mi się w oczach miesza. Mam nadzieję, że to pomoże mi w wyborze..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witam, polecam http://www.hdstudios.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Oferta wysłana. Zapraszamy serdecznie...
WWW.SHARKFOTOSTUDIO.COM
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Dziękuję bardzo za oferty. Już wybrałam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Garnitur ślubny dobrej jakości gdzie mogę kupić??? (99 odpowiedzi)

szukamy z moim przyszłym mężem dobrej jakości garnituru.... czy ktoś coś wie??

wydruk zaproszeń - jaka drukarnia? (24 odpowiedzi)

hej :) mam już swój pomysł i projekt zaproszeń, jaka drukarnie polecacie? w której drukują tanio...