DJ wodzirej wesele 23.09.2017 SZUKAM

Temat dostępny też na forum: Wesele
witam,
poszukuję DJ na wesele. 70 os organizowane będzie w restauracji Biancas w Kosakowie. start od 18 do 4 rano.
polecacie kogoś ?? ale kogoś kto nie zabije mnie ceną. Max 2 tysiące

dziękuje :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: DJ wodzirej wesele 23.09.2017 SZUKAM

Polecam Ci Arka Wasko. Grał nasze wesele w sobotę i było suuuuper.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

a jakieś namiary ?:)

AREK 691798660

bardzo dziekuje :)

Byłam na dwóch weselach, na których grał Pan Darek - w tym na własnym :) Pan Darek to miły człowiek, profesjonalista w każdym wymiarze. Zagra wszystko czego będzie oczekiwała Para Młoda, a jeśli zostawia mu się 'pole do popisu' to świetnie wpasowuje się w klimat chwili i nastroje gości. Całe wesele zostało poprowadzone zgodnie z naszymi oczekiwaniami i wcześniejszymi ustaleniami (niektórymi 'niestandardowymi'). Nasi goście również byli zadowoleni, tańce bez butów trwały do białego rana :)

Ja osobiscie polecam dja Kamila byłam w zeszłym miesiącu na weselu u siostry i bardzo mi się podobała zarówno muzyka jak i poczucie humoru tego Pana. Zadzwoń zapytaj czy ma wolny termin tel. 508 576 766
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

proszę podać namiar do siebie , mail wystarczy - prześlę ofertę

dziękuje już podpisałam umowę

I na kogo się zdecydowałaś? :)

Dj Arek Waśko
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

dj paweł leyk 900 zł tel 518-680-187
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

dziękuje ale już od kwietnia mam DJ zaklepanego
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

ja pitole 900 zl desperat
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witam, reprezentuję serwis WeselnaPolska.pl To miejsce w którym nasi wykonawcy i zleceniodawcy wzajemnie inspirują się swoją kreatywnością. Doskonali fotografowie, twórcy video, muzycy, producenci biżuterii, dekoratorzy, cukiernicy, bariści, właściciele aut do ślubu....Wszyscy Ci którzy chcą mieć wpływ na jakość Twoich potrzeb - wtedy kiedy organizujesz imprezę. http://weselnapolska.pl/oferty/produkty/kategoria/417-oprawa-muzyczna.html
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Szukasz DJ na osiemnastkę, wesele , bal karnawałowy?

Dobrze trafiłeś!!

Zapewniam profesjonalne nagłośnienie z oświetleniem dyskotekowym wytwornice dymu , baniek , które jeszcze bardziej ubarwią zabawę zaplanowana przez Państwa :)

Prowadzę konkursy z nagrodami , zabawiam przybyły gości od poczatku do konca imprezy :)

Posiadam również tło fotograficzne i mnóstwo gadżetów kapelusze okulary peruki wianki hawajskie itp. Można w trakcie imprezy zrobić sobie niezapomniane zdjęcie z rodzina , przyjaciółmi , znajomymi :)

Nie czekaj napisz lub zadzwoń 530368838 .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

900 zł paweł leyk tel.518-680-187
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

taka stawka to obraza dla prowadzacych wesela pawle zastanów sie co robisz nie szanujesz siebie i innych żenada!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

Prawda Czyli Pan Paweł to początkujący puszczacz muzyki play stop play :D
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

bedzie supppeer zadzwon 505344469
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

http://www.kulturalnewesele.pl

Prosze wybaczyc , ale teraz w wiekszosci DJ to " puszczacze muzyki " nie znam DJ weselnego ktory grałby z winyli np. wiekszosc puszcza mp3 plus zarzuci od czasu do czasu jakims niesmacznym żartem. Jako była wokalistka weselnego zespolu zdażało mi sie być takim Dj ( puszczaczem muzyki ) plus wodzirejka bez smetnych zartow i tez brałam po 800 - 1000 zł . Druga sprawa jest taka ze nie robilam tego tylko i wylacznie dla kasy , ale dlatego ze to kocham i wolalam spedzic fajnie czas plus zarobic troche grosza niz siedziec w domu. To ze Dj maja ceny ponad 2 tys to juz ich sprawa. Uwazam ze dla kazdego jest klientela. Czasem tez warto dac szanse komus kto nie ma mega duzej kasy na wesele na fajna muzyke a nie za wszelką cene żądać mega kasy. i ostatnia uwaga. Jeżeli ktoś sie uwaza za Dj - owego geniusza to nie powinien obawiac sie tych co biora po 900 zł bo teoretycznie powinien ten geniusz miec kalendarz zawalony od stycznia do grudnia.

Sorki ale takie stawki były w 2007 roku, to wyjdzie wam po 400-500 na głowę? do tego reklama, paliwo, zakup zarówki czyli po max 400 zł. Wesele z przygotowaniami i dojazdem to 16 godzin, 400/16 TO 25 ZŁ/h. Lepiej iść do roboty do Biedronki na weekend niż jeszcze brać odpowiedzialność za czyjeś wesele.

uslugi-muzyczne.com
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

D.J. Limahl - pełen profesjonalizm, bardzo przystępne ceny, nie ma rzucania niesmacznym żartem :)

Inne tematy z forum

Gdzie warto zamowic kwiaty w Gdansku?? (64 odpowiedzi)

Dziewczyny poniewaz jestem za granica niemam za bardzo mozliwosci jezdzenia po kwiaciarniach.Bede...

Zaproszenia ślubne - gdzie najlepiej kupić? (135 odpowiedzi)

Gdzie najlepiej kupić zaproszenia w okolicy Trójmiasta?