a mnie zastanawiało... (1) ... dlaczego ktoś sprzedaje ładne mieszkanie (przynajmniej na zdjęciach) w... zainteresowany Słaba obsługa, nieterminowość wykonania i ilość usterek lub niedoróbek (1) Powyższe minusy nie pozwalają wystawić wyższej oceny temu deweloperowi. bg Zarząd firmy DM INVEST powołał do życia nową spółkę (1) to też daje do myślenia, zapewne chce uciec przed zobowiązaniami wobec... instalator
DM INVEST zmienil wpis w KRS - powinno dac do myslenia ;) (1) Zamieszkuje slynne APARTAMENTY NA SAKRPOWEJ, niestety slynne nie z tego... mieszkanka Jak dla mnie, wszystko jest w porządku (2) Ja również mieszkam w Apartamentach na Skarpowej i jakoś nie mam tak... Mieszkanka Morena (2) Jestem podwykonawca na piecewskiej i szczerze mówiąc jest to dla mnie... Instalator pelen nadziei:) (1) Kupilem mieszkanie na piecewskiej. Jak na razie wszystko wyglada dobrze.... pelen nadziei:) NIE POLECAM NAJGORSZEMU WROGOWI (1) Beznadziejne podejście do klienta, okrutne wykończenie ,tanie materiały ale... BRRR Cała prawda o DM Invest (1) Jeśli ktoś decyduje się na zakup mieszkania od dewelopera DM Invest to... Mieszkaniec Porażka (1) Jestem mieszaną apartamentów na Skarpowej, lokalizacja super, ale jakość... Mieszkanka Apartamentów na Skarp