DO PANI KAPITAN EWELINY jELINSKIEJ

Po ostanich wypowiedziach jakie zostaly wypowiedzioane na forum, bardzo mnie interesuje dlaczego ma "pani kapitan" Hool's Girls opinie za przeproszeniem "Q*** i PROSTACZKI" moze "pani kapitan" nam wytlumaczy w czym jest problem i czy sa to tylko pomowienia!!!!!!!!!!!!! Nie tylko na forum ma "pani kapitan" taka opinie ale rowniez na MIESCIE chodza plotki o Tobie Ewelinko!!! z poważaniem: ten ktory ostatnio "byl z Toba" albo w Tobie, jak kto woli.... Wysmail Cie za plecami, no coz Q*** nikomu nie jest na reke...szczegolnie ze wiekszosc dba o swoja opinie a o Tobie tego powiedziec nie mozna!!!!!!!!!!!!!!!
Z serdecznymi pozdrowieniami BIG F*****
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: DO PANI KAPITAN EWELINY jELINSKIEJ

Jezu skąd wy takich oszołomów bierzecie w Trójmieście?

Do administratorów- SKASUJCIE TEGO POSTA I ZABLOKUJCIE TEMU #$$% IP.

Drogie rugbystki mam nadzieje że wogóle sie nie przejmujecie wypowiedziami "bezdusznego zwierzęcia".Ja WIEM że jesteście wspaniałymi dziewczynami,które SĄ kobiece i mądre.Nie zmieniajcie nic w sobie!A co do ciebie zwierzątko to chyba masz wade wzroku mówiąc że rugbystki są babochłopami i jeszcze coś...popatrz najpierw na siebie a potem krytykuj innych.Mam wielką ochote nabluzgać na ciebie....ale w przeciwieństwie do ciebie posiadam takie coś jak KULTURA.I to na tyle,pozdrawiam dziewczyny z gdyńskiej arki-trzymam za was kciuki w sobote na mistrzostwach!!!!!!!!

HMMM wypraszam sobie, zebym cos kiedy kolwiek takiego napisala.... skoro sama uprawialam ten sport .......... wiec prosze mnie tu nie mieszac w swoje brudne afery...
tylko arka gdynia
pozdrowienia

zwierzątko.....z tobą musi byćnaprawde nie dobrze!!! Z dobrego serca polecam wizyte u specjalisty!!!!

ele mele dudki czemu tak obrazacie sie ludki!!!!!!!!!!!!!o co wam chodzi wolny kraj kazdy robi to co lubi i nikogo nie powinno to obchodzic brzydko piszecie na pania EWELINE J.to prostackie zachowanie obrzucac sie blotem na forum publicznym mam nadzieje ze chociaz wam za to placa idzcie z tym do programu JERREGO SPRINGERA on lubi taki chlam i was to tez chyba jara wyrazy politowania dla takich psycholi co nie szanuja kobiet z areczki to ladne i mile panie TYLKO ARKA GDYNIA

MUSIAŁA CHYBA NAPISAĆ TO JAKAŚ GŁUPIA BABA,KTÓRA "gra" W RUGBY.....

Droga Pani Ewelinko, jeszcze jedno pytanko, a dlaczego tak duzo rzeczy sprzedaje pani na allegro i to roznego rodzaju, czyzby byly to rzeczy kradzione. Oj nie ladnie. Paserstwo w Polsce jest karane.

Inne tematy z forum

tenis (3 odpowiedzi)

Rozumiem, że selekcja może rzeczywiście być kontynuowana, ponieważ indywidualny projekt wymaga...

Czy warto uprawiać sport? (12 odpowiedzi)

Tak się składa, że większość moich kolegów nie uprawia żadnego sportu. Ich zdaniem nie jest on im...

Bonus powitalny jak z nim grać, aby zarobić (8 odpowiedzi)

Cześć wszystkim. Chciałbym dowiedzieć czy można zarobić, na bonusach powitalnych w kasynach...