DO STAŻYSTÓW

Uważajcie na takie firmy , ich pięknie słowa i wytrenowane techniki NLP itp. pokazują jak łatwo można zmanipulować człowieka , wydawać by się mogło inteligentnego i wykształconego .

A teraz Najważniejsze

Udaj się do Urzędu Pracy w twoim mieście i lepiej załatwiaj staż przez urząd , lepiej przebić się przez ten biurokratyczne moloch i dostać nawet 1000zł niż iść od razu pełen nadziei - bo taką przed tobą roztoczą pięknymi słowami i dostać nic.

Do 30 roku życia staże i dotacje dla pracodawców nawet do 24 mies - płatne z gwarancją zatrudnienia bo pracodawca na każdą osobę może dostać nawet do 1500 zł

NIE POPEŁNIAJ TEGO BŁĘDU I NAJPIERW SPRAWDŹ WSZYSTKIE OPCJE , NIE RZUCAJ SIĘ OD RAZU BO JAKIŚ WYGADANY CWANIAK OBIECUJE CI ZŁOTE GÓRY - PAMIĘTAJ NIE MA CZEGOŚ TAKIEGO JAK STAŻ BEZPŁATNY !!!

I NA KONIEC

OPISUJ WSZYSTKO W INTERNECIE , ZGŁASZAJ PRAKTYKI NIEDOZWOLONE DO INSTYTUCJI KONTROLUJĄCYCH.

POWODZENIA
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

na stażu z urzędu też trzeba bardzo uważać
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

AI w pracy i nauce ktoś jeszcze się wciągnął? (4 odpowiedzi)

Cześć! Zastanawiam się, czy tylko ja tak mam, że odkąd odkryłem narzędzia AI, to coraz częściej...

Uważajcie na GTS (Gruppo Trade Service)! (55 odpowiedzi)

Co jakiś czas pojawiają się ogłoszenia o wykładaniu towaru w sklepach Carrefour (zatrudnia firma...

Praca jest... takie spostrzeżenia. (40 odpowiedzi)

Przeglądając oferty na naszym rynku, widać jedno. Praca jest, ale za grosze. Dominują stawki od...