DOBRA myjnia, znacie?

Czy ktoś zna doba ręczną myjnię? Taką która przywraca czystość fabryczną w aucie?
Generalnie korzystałem z myjni w centrach handlowych (Matarnia, ALfa, Witawa -ci to juz straszna porażka) i zawsze auto wyjeżdża niedomyte i niewysprzątane. Szukam takiej myjni ktora się przyłoży do pracy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: DOBRA myjnia, znacie?

Wiem o czym mowisz. Dlatego swoje auto myje sam osobiscie. Co przy okazji sprawia mi duza przyjemnosc a potem satysfakcje :) A tak naprawde zalezy czego oczekujesz od Panów na myjni. Jesli myjesz auto w podstawowym zakresie 20-30zl to po czesci przeklada sie to na efekty koncowe. Kolo hali olivi jest zaklad S-plus kosmetyka detailingowa aut. Ale tam kasuja duze pieniadze za swoje uslugi...

W lecie to z synem niezła zabawa.W zimie to łapki trochę grabieją na mrozie.
Nawet nie chodzi mi o kasę tylko o jakość usługi. Tak żebym po myciu nie czuł się okradziony.

Jak jest lato to dopieszczam auto samodzielnie na działeczce błysk, w środku i na zewnątrz. Jednak przez ostatnie miesiące było to niemożliwe z powodu pogody wiadomo, czasem korzystałam z myjni bezdotykowej samoobsługowej, ale efekty mnie totalnie nie zadowalały, ostatnio odwiedzam myjnię automatyczna przy stacji statoil na ul.morskiej w gdyni i jest spoko jak dla mnie, za 30 zł autko dobrze wygląda. Ale i tak czekam na cieplejsze dni, coby się samemu zabrać za generalne czyszczenie:)

Polecam myjnię na Unruga 73 w Gdyni. Mimo, że jest niedrogo to jakość jest naprawdę dobra. No i możesz się umówić na dogodną godzinę telefonicznie.

Zawsze jadę do https://forum.trojmiasto.pl/DOBRA-myjnia-znacie-t221324,1,60.html?act=post_form&t=221324&pp=2096943#fs polecam małe koszty.

Polecam myjnie na Fikakowie pod Bomi świtenie myją a do tego mają bardzo dobrą chemię do mycia. Współpracują z CAR-SPA to chyba dobrze świadczy o nich.

Polecam myjnie w pruszczu gdanski spa garage ul.Nowowiejskiego 6 bardzo dobrze myje i sprząta srodek auta pełen professionalism

gdansk ul.narwick 2 to chyba nowy port albo zielony trojkat od 2 lat myje tam auto i nigdy mnie nie zawiedli polecam

Polecam na Lelewela w Gdyni.

Inne tematy z forum

Serwis Klimatyzacji (7 odpowiedzi)

Szukam godnego polecenia warsztatu zajmujacego się naprawami klimatyzacji. Nie chodzi o warsztat...

Jaki polecacie skup aut powypadkowych? (31 odpowiedzi)

Witam, Wczoraj wracając z pracy wpadłem w poślizg i uszkodziłem auto. Nie opłaca się go już...

Szukam skupu części z warsztatu (3 odpowiedzi)

Zgromadziłem trochę niepotrzebnych części, które gdzieś tam kupowałem do wykonywania napraw i się...