DOBRY CHIRURG NACZYNIOWY

Witam! Kochane szukam dobrego chirurga naczyniowego w trójmieście lub okolicach. oczywiscie na kase chorych ale jesli znacie prywatnych i dobrych to piszcie . PILNE
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: DOBRY CHIRURG NACZYNIOWY

marek ciecierski gdańsk okopowa 17/1, tel do rejestracji 504 139 118 czynna rej. od 10.30 do 13.30 od poniedzialku do piatku, wizyty prywatne, ale super specjalista!!1
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Mogę się dowiedzieć ile ten chirurg naczyniowy Marek Ciecierski bierze za jednorazową wizytę? Proszę o odpowiedź na emeila: olcia633@gmail.com

Mam dużego naczyniaka na całej nodze od urodzenia,podobno mama mówi,że od przenoszenia.Sama nie wiem jaki to rodzaj naczyniaka,byłam pół roku temu na kasę chorych,ale lekarz mi powiedział że lepiej żebym go nie ruszała i nic więcej.
Mam 23 lata,gdy przychodzi lato zawsze mam kompleksy i przykro mi,bo chciałabym założyć krótkie spodenki,wyjść na plażę beż żadnych oporów.Chłopak mnie akceptuje i podobam mu się cała,ale chcę to zrobić dla samej siebie,bo boję się również że mogą się narobić jakieś komplikacje.Marzę żeby to cholerstwo dało się usunąć,chcę znaleźć dobrego chirurga co się naprawdę zna na rzeczy.Chce usłyszeć najgorszą prawdę,że się nie da go usunąć od najlepszego chirurga,to w tedy może dam sobie spokój.Będę wiedziała że ten zarąbisty lekarz,naprawdę się zna na rzeczy ...

dr Bednarczyk
dr Rigall
dr Budziński

Polecam obejrzeć na YouTube: Medycyna Komórkowa - cz. 1 - Choroba sercowo-naczyniowa
Filmik dużo wyjaśnia. Może się przyda.

DIY **Najprostsze serum z witaminą C** YouTube
jak ktoś nie wieży
ale uwaga: ,,Sztuczne witaminy szkodzą" YouTube"

Ja chodze do VASCULAR, numer chyba aktualny spisuje ci z telefonu 58 524 15 46. wielu lekarzy sprawdzilam i tylko tam jestem zadowolona

Witam. Orinetujecie się jak przedstaiwają sie terminy na fundusz? Czy lepiej od razu zapisywac się prywatnie?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zalezy od ośrodka zdrowia i od tego jak trafisz ( czasami trafia sie okienko). Niemniej z mojego doświadczenia oraz z doświadczenia znajomych wiem, ze czeka się dość długo. Czasami nawet po 8 miesięcy....
Jeśli nie masz czasu to zapisz się prywatnie. Lepiej jest czasami dopłacić niż się męczyć. Ze swojej strony polecam to miejsce: http://centrumflebologiczne.pl/

Inne tematy z forum

Impotencja (25 odpowiedzi)

Witam. Mam 35 lat. Od jakiegoś czasu mam duże problemy . Od 2 miesięcy nie jesteśmy tego w stanie...

onkologia na Zaspie?? (12 odpowiedzi)

jaka jest Wasza opinia na temat oddzialu onkologicznego na Zaspie. Pilnie potrzbuję informacji na...

Łóżkowe problemy u młodego mężczyzny (14 odpowiedzi)

Mam 19 lat, od jakiegoś czasu mam wraz z partnerką łóżkowe problemy. Mamy za sobą seks oralny...