DO&CO GDANSK-PRACA

Witam, czy ktoś pracował/pracuje w tej firmie na lotnisku w Gdańsku? Jak atmosfera i zarobki w tej firmie? W ogłoszeniu piszą, że praca od 7 do 17/18. Czy to prawda czy może ściema i 3ba zostawać po godzinach. Ile osób pracuje na zmianie.
Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi i pozdrawiam :-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

pracuje na gdanskim lotnisku w firmie heandlingowej,to co moge powiedziec o firmie cateringowej to nic pozytywnego.dwie osoby na zmianie a jak trzeba to zasówasz na kuchni przy garach.Co prawda dostaniesz obiad ale szału w nim nie ma .Ciągłe kontrole ochrony lotniska i presja czasu bo to na już.Kierowniczka do bani bo ma nakazy w Warszawy co do terminów.Zarobki 1850 na reke a co dzien zostajesz dłużej i soboty,niedziele,swieta i kazde dni bo lotnisko żyje 24h/7 dni
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ok. To dzięki wielkie za info. Ja akurat chciałem na kuchnię, ale jak taka atmosfera to sobie daruje, i będę szukał dalej. Dzięki i miłej niedzieli życzę :-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Praca za granicą dla elektryków, ślusarzy, spawaczy (5 odpowiedzi)

Marine Ship Service jest dynamicznie rozwijającą się firmą, poszukujemy pracowników na...

Stres w pracy (38 odpowiedzi)

Czy Wasza praca też jets tak stresująca jak moja? Ostatnio mam wrażenie, że kazdy zawód wiąże sie...

Tani prąd (3 odpowiedzi)

Hej Czy ktoś wie, od jakiego operatora najlepiej kupować prąd w Rumi? Chodzi o prad dla firmy. Wg...