DOJAZD Z UJEŚCICKA

witam,

planuję wynająć mieszkanie na Ujeścisku, na ulicy Przemyskiej. jestem spoza Gdańska i w związku z tym pytam, ile czasu może mi zająć dojazd środkami komunikacji publicznej do ulicy Bażyńskiego, do głównego gmachu uniwersytetu. za pomoc bardzo dziękuję:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: DOJAZD Z UJEŚCICKA

Teoretycznie Planetobusem (to rodzaj komunikacji miejskiej) ok. pół godziny - wg rozkdu. Ale bywa róznie:). pozdrawiam!

w wakacje jest ok i jeśli planetobusem to około 30-40 minut, zkm do Gdańska około 15 minut i z Gdańska około 25;
w ciągu roku szkolnego w godzinach szczytu licz conajmniej godzinę.

Planetobusem faktycznie najlepiej ale jak chcesz jechać w okolicach 7 rano to licz się z tym, że do dworca głównego będziesz jechać 45min w porywach do godziny, a już dalej to łatwiej idzie. Razem trzeba liczyć 1,5h w godz. max szczytu.

za daleko , straszne korki są 1,5 godz. zajmie ci dojazd -min 1 godzine w roku szkolnym brrrrrrrrrrrrrrrrrrrr , szukaj blizej mieszkania

Inne tematy z forum

Drzwi zewnętrzne Aluhaus - warto? (36 odpowiedzi)

Dzień dobry, Chcemy wymienić stare drzwi na nowe. Stwierdziliśmy z mężem, że pójdziemy w drzwi...

dom czy mieszkanie??? (427 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

Kredyty na mieszkanie (43 odpowiedzi)

Hey powidzcie mi czy korzystaliście z usług pośredników kredytowych jeżeli tak to jakich...