DOŁADUJ KOMÓRE ZA FREE

WWW.MOBILECLUB.PL

Masz komórkę? Chciałbyś za darmochę doładować sobie konto o 50 zł? Chciałbyś za darmo kupować sobie nowe loga i dzwonki? A może chciałbyś za darmo kupić sobie płytę DVD/VHS/CD ? Nie możliwe?
Możliwe
Możesz za darmo doładować sobie konto, wysłać loga i dzwonki, kupować płyty DVD/VHS/CD! Wystarczy założyć sobie konto na MobileCLUB. Konto jest w 100% DARMOWE!TUTAJ PODAJĘ BESPOŚREDNI LINK DOREJESTRACJI
UWAGA!!!
Jeśli wpiszesz login osoby polecającej (ukarz) dostaniesz DODATKOWE 100 pkt!!! Jest to o tyle ważne dla mnie że ja w ten sposób dostanę 25pkt ale Weś pod uwagę ze Ty dostaniesz 100pkt a wiec myśle że Ci się to oplaca a więc proszę cię o to aby w miejsce osoby polecającej wpisac ''ukarz'' .Pamiętaj, że fikcyjne, wymyślone loginy nie są zaliczane!Jest to świetna okazja aby na samym wstępie bez żadnych trudnosci złapać 100 punktów.
Ja sam w ciągu 2 miesięcy uczestnictwa w MobileClub wymieniłem punkty na doładowanie Tak Tak'a, 2 płyty DVD i 2 książki. Punkty zdobyłem głównie za SMS'y reklamowe i za rejestracje w portalu! To się opyla ;
UWAGA: przy rejestracji powinieneś podać dane prawdziwe. Jeżeli nie chcesz tego uczynić to przynajmniej nie wypisuj totalnych głupot, np, że mieszkasz w Gdańsku, czyli w 10 tysięcznym mieście. Takie konta są kasowane! Poza tym wszystkie dane trzeba wypełnić!
Wszystkie informacje na ten temat znajdziesz oczywiscie na stronie www.mobileclub.pl
Zarejestruj się już dziś całkowicie za darmo! To się Opłaca! ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: DOŁADUJ KOMÓRE ZA FREE

A może jakaś bonifikata - pół godziny np. - w Zblewie?

opłacać to sie może tylko Harpagan heh psychicznie i fizycznie

k napisał(a):

> A może jakaś bonifikata - pół godziny np. - w Zblewie?

tia a moze 30 minut w plecy na starcie :P i zamias 24 to 23,5h :)