DOLADUJ ZA DARMO! - Generator kodow do komorek!

Wszedlem w posiadanie generatora kodow z kart zdrapek. Jeden na piec wygenerowanych kodow dziala! Oddam program za darmo, kto chce niech sie odezwie na gg do mnie 5774078. pzdr.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: DOLADUJ ZA DARMO! - Generator kodow do komorek!

napisze do admina w tej sprawie a on poda mi twoje ip , panowie dostawcy wyłączą ci internet cwaniaczku skończyła mi się cierpliwość do takich ludzi

Pozdro

A zainteresowane osoby tym kodem proszę o nie pisanie do mnie na gadulca bo taka rzecz nie istnieje !

Według mnie to może być pomyłka albo wcibski gnojek xD

Piotr Koczewski napisał(a):

> A zainteresowane osoby tym kodem proszę o nie pisanie do mnie
> na gadulca bo taka rzecz nie istnieje !

Taki kod istnieje i jest najbardziej strzeżoną informacją w firmach. Maszyna drukująca kody na kartach działa w/g z góry ustalonego programu. Ktoś go wymyślił, ktoś inny może go odszyfrować. Oczywiści nie popieram kradzieży.

Strus napisał(a):

> Wszedlem w posiadanie generatora kodow z kart zdrapek. Jeden na
> piec wygenerowanych kodow dziala!

Nie maco oddawać. Każdy to sobie może napisać. "Jeden na pięć" to raczej bajka lub postulat :).

Inne tematy z forum

System CRM w firmie (102 odpowiedzi)

Czy w swojej firmie macie jakieś systemy, które wspierają waszą działalność? Coś, co zapewnia w...

Grzyby! (451 odpowiedzi)

Nie będę zaczynał wątku od "yyyy...".. no i stary się przeterminował (za długo się ładuje) :D...

Rękodzieło, pasmanteria (5 odpowiedzi)

Hej, gdzie znajdę dobrze zaopatrzoną pasmanterię? Dopiero rozpoczynam przygodę z dziewiarstwem :)