Re: DOSTINEX - w której aptece w Gdańsku najtaniej?
~AZ
(13 lat temu)
Kiedyś Dostinex kupowałam w "Dyżurnej" (na dworcu PKP albo na Wałach J.), często mają promocyjne ceny. Rzeczywiście warto popytać bo różnice w cenie mogą być spore.
Ewela25*
(13 lat temu)
A tak w ogóle to wyczytałam, że niektóre apteki prowadzą coś takiego jak "import równolegly" i w tym imporcie równoległym leki są znacznie tańsze.
Czy może ktoś mi powiedzieć coś dokładniej na ten temat?
Czy leki z importu równoległego różnią się czymś od tych oryginalnych??
Czy to jest podróbka, czy odpowiednik innej firmy, czy jeszcze coś innego??
Pewnie to wynika z mojej niewiedzy na ten temat ale jakoś nie mam zaufania...
~Kasia
(13 lat temu)
Tabletki z importu równoległego, właśnie o których mowa kupiłam w aptece w Gdyni na Leszczynkach na przeciwko przystanku autobusowego "Leszczynki SKM". Musiałam receptę zrealizować przez internet i za dwa dni miałam do odbioru :) Polecam zadzwonić do tej apteki i się zapytać jak również do innych - ja tak robiłam.
~Ola
(13 lat temu)
Hej ja kupuję Dostinex :)
Ogolnie to placilam za dwie tabletki 98zl w Gdańsku w aptece Carrfurze na Morenie ale w Żukowie w sieci 34 jest apteka i tam zaplacilam za dwie tabletki 60 zl :)
jest to duża różnica w cenie
~ja
(13 lat temu)
a czy mogłabym otrzymać informację na co te tabletki są? doczytałam się tylko czegoś ws. laktacji.. miałam za wysoką prolaktynę a ginekolog nic mi tak naprawdę nie wyjaśnił, z góry dziękuję
~Marynarka
(11 lat temu)
W Sopocie, nie wiem jaka to jest ulica, ale idąc od dworca głównego w stronę monciaka, w tym ciągu gdzie znajduje się papirus, za 4 tabletki zapłaciłam niecałe 120 zł :) podobnie w tych całodobowych :)
~Julusia
(10 lat temu)
Może komuś się przyda - w Gdyni naprzeciwko szpitala św. Wincentego (dawniej szpital miejski) - APTEKA DYŻURNA za 4 tabletki zapłaciłam dokładnie 109, 98 zł.
~see
(10 lat temu)
a ja zbilam skaczaca prolaktyne ziolami, niedrogo i bez recepty.
Niemniej na mnie ziola dzialaja b mocno, a nie na kazdego tak to dziala.
Ziolko zwykle, z tych popularnych - niepokalanek pospolity zwany Agnus Castus lub Castagnus.
Z tego co wiem w aptekach maja tylko w formach preparatow na uregulowanie miesiaczki, wiec lepiej poszukac w zielarskim np w kropelkach.
Uwaga: podnosi plodnosc i moze powodowac przejsciowe bole jajnikow.
~Mon12345
(10 lat temu)
Witam Dziewczyny
Ja leczyłam hiperprolaktynemię Dostinexem. Najpierw żeby zajść w drugą ciąże, niestety później po ciąży prawie przez 1,5 roku. Nie mogłam pozbyć się mlekotoku. Od grudnia moja Pani Doktor obniżała mi dawkę, aż do maja kiedy mogłam Dostinex odstawić. Mineło dwa tygodnie i rewelacja.
..
~Madzik81
(10 lat temu)
Na stronie doz.pl możesz zamówić Dostinex za ok 25 zł za tabletkę i odebrać tam, gdzie masz najbliżej do ich apteki. Wybór jest spory, bo tych aptek jest dużo. Polecam. Realizacja jest najczęściej na drugi dzień.
~iw
(10 lat temu)
Hej,
może komuś się przyda, sprawdziłam kilka aptek:
-Gemini 30zł/tabl
-Dom leków 25zł/tabl
-Apteka w Auchan Szczęśliwa 18,90zł/szt !!!
Jadę na Szczęśliwą - cena nie do przebicia!!
pozdrawiam
i
~Natalia
(10 lat temu)
Witam,
Trochę świeżości: dziś, 3.03.2015 Apteka "Wałowa", ul. ŁAGIEWNIKI, Gdańsk za 8 tabletek zapłaciłam 149,99! Co jest póki co sukcesem, bo zazwyczaj kupowałam po 25 zł sztuka, a teraz wyszło 18,80!
Mam do odsprzedania całe opakowanie (8tableteke)
Proszę o kontakt: mikha.05@gmail.com
Mam zapas a mój organizm dobrze zareagował na leczenie i nie potrzebuje aż tyle..