DROGA SIECZKA !!!
Jedzenie słabe i drogie, tzw makaron z warzywami nigdy tak naprawdę nie widział warzyw, trzy kawałki kurczaka i kupa makaronu zalanego dziwnym sosem, miał być curry, a dostałem jakieś pomidorowe łajno. Co najgorsze obsługa nie mówi po polsku, kiedy poszedłem powiedzieć, że sos nie ma nic wspólnego z curry, skośnoki delikwent bezczelnie udawał, że nie rozumie o co chodzi, skoro tak, to niech wraca do siebie albo zapisze się na kurs. Jadałem w różnych krajach, różną kuchnię i przyznam, że takiej fuszerki nigdzie nie zaznałem. Ci co zachwycają się tym jedzeniem widać wcześniej jadali jedynie zupki chińskie z paczki. Błagam ludzie, jeśli wydajecie stosunkowo niemałe pieniądze, nie dajcie się oszukiwać, jedzenie tam, podobnie jak w innych knajpach w galerii, jest przesłabe! Asia Hung to tap żenadl kuchni paraazjatyckiej ! Szczerze odradzam! Kto kiedykolwiek jadł coś azjatyckiego w zagranicznym mieście w dzielnicy azjatyckiej powinien przyznać mi rację, że to co podają w Asia Hung to jedzeniowe dno za sporą kasę.