DZIĘKUJE PANIE PIOTRZE :)
Zdałam egzamin z czego jestem bardzo zadowolona.Sądzę,że ośrodek Śmiarowskich jest najlepszym ośrodkiem.Państwo Śmiarowscy są mili i sympatyczni służą pomocą w każdej sytuacji gotowi wytłumaczyć czego sie nie rozumie co w rezultacie dobrze skutkuje.Wiem po sobie.Pracownicy tego ośrodka również mili i sympatyczni szczególnie p. Magda.J.Co do instruktorów to chciałam pozdrowić p.Jacka.S który już w tym ośrodku nie pracuje super instruktor wszystko na spokojnie bardzo cierpliwy sympatyczny to jemu zawdzięczam w dużym stopniu mój sukces bo to on nauczył mnie wszystkiego od podstaw to z nim miałam swoja pierwszą godzinę jazdy i było ok! A najbardziej chciałam bardzo serdecznie podziękować p.Piotrowi.C polecam tego instruktora każdemu.Bardzo dobrze przygotował mnie do egzaminu.Lekcje w miłej atmosferze potrafi naprawdę wszystko profesjonalnie wytłumaczyć i nauczyć.Chciałam podziękować za cierpliwość samych cennych rad które były przydatne na egzaminie dzięki nim zdałam za dobry humor a w szczególności za wiarę we mnie.Jeszcze raz serdecznie chciałam pozdrowić cały ośrodek D.Śmiarowscy p.Darka p.Bożenę p.Magdę J p. Piotra.C i p.Jacka.S Dziękuję za wszystko POZDRAWIAM I POWODZENIA !!!