Zadowolony klient - ocena (1) Super miła obsługa,wszystko wytłumaczą i doradzą,produkty i wykonanie... Zadowolony klient Emila - ocena (1) Super kontakt i zrobione na medal Emila Harnaś - ocena (1) Polecam Profesjonalna firma Wiedza techniczna i doradztwo na wysokim poziomie Harnaś
Waldek - ocena (1) Bardzo dobry fachowiec ..Polecam !! Waldek J.Lewandowska - ocena (1) Wzięłam z polecenia i nie żałuje.Dach zrobiony luksus. J.Lewandowska Marek - ocena (2) Pracę mającą na celu eliminację przecieków na styku komin a stroma... Marek Łukasz Barna - ocena (1) Polecam 100%- sprawnie i fachowo! Łukasz Barna Maria Gdańsk Osowa - ocena (2) Po wcześniejszych nieudanych próbach naprawy cieknącego dachu garażowego... Maria Gdańsk Osowa Sławomir T - ocena (1) długo czekałem na takiego fachowca. punktualny, dokładny, udziela gwarancji,... Sławomir T Klientka - ocena (1) Firma bardzo solidna. Profesjonalne podejście do realizowanego zadania,... Klientka Zbyszek - ocena (1) Wymiana okien dachowych, krotki czas oczekiwania, szybki montaz, polecam Zbyszek Rafał Gdańsk Wrzeszcz - ocena (1) Bardzo fachowe podejście,punktualnie ,czysto ,wszystko przygotowane wymiana... Rafał Gdańsk Wrzeszcz arek - ocena (1) Dach z Ambitu mam od 13 lat -niestety ostatnio pożar uszkodził mi podbitkę.... arek Arkadiusz Mach - opinia (1) Świetna firma dach wygląda przepięknie,ceny srednie, dokładne... Arkadiusz Mach Marek W. - opinia (1) Bardzo rzeczowy wykonawca,dobra cena,szybko i estetycznie,polecam Marek W. Emil W - opinia (1) Nie polecam. Firma PPB z Kartuz ul Węglowa niechce wystawić faktury VAT za... Emil W Robert - opinia (1) Bardzo zadowolony z zakupu w tej firmie. Ceny przystępne. Produkty wysokiej... Robert Jarek - opinia (1) Nie polecam, bardzo słabe wykonanie Jarek Artur - opinia (1) Bardzo dobra firma Okna pięknie się prezentują. Dobry kontakt z montażystą.... Artur Daniel Duda - opinia (1) Fachowa ekipa. Widać, że znają się na rzeczy, a mój przypadek nie był łatwy.... Daniel Duda