Daewoo Tico

Produkcję Tico rozpoczęto w Korei w 1991 roku. Technicznie jest ono kontynuacją modelu Alto a następnie Maruti firmy Suzuki. W Polsce Tico pojawiło się już w 1993 roku, a trzy lata później na Żeraniu rozpoczęto jego montaż .Auto z przeznaczeniem na samochodzik miejski spełnia swoją funkcję doskonale. Pięciodrzwiowe nadwozie tej wielkości nie jest często spotykane, a zastosowanie prostych ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

M

M`

O

O

Ł

Ł

Z

Z

4

4

3

3

2

2

1

1

złom taki że...

złom...`
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Złom

Złom

Złom złom i jeszcze raz złom

Tico to taki złom że nie wytrzymam. Ja go zniszcze tego złoma. Tico nic ne idaje tylko zajmuje miejsce na naszej planecie. Po co któs wogóle wymyślił takiego złoma skoro nie można w nim nawet posiedzieć - siedzenia sie rozpadają. Wniosek jest jeden TICO ZŁOM - tico nadaje sie na złomowanie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

tico złom

tiko to złom każdy to wie kto go kupił nie sprzedaje odrazu

hej

Mam problem ...chyba;) Kupiłem tico jakiś czas temu i często mam tak ze co go odpale to zwękwzają sie obroty. Nawet jak jest rozgrzany! odpalam i obroty pomału ida w góre a potem jak juz rusze to spadną.Dziwne.. Poradźcie coś!! z gory dzieki! elos

TICO

Tico jest małym autem miejski co prawda wypadku to zadnego nie zniesie poza potyczką z koszem na śmieci ale z drugiej strony nie ma nic lepszego za tą kase! mało pali jest wmiare bezawaryjne (porównujac do fiata,czy innych francuskich padak) to wkoncu japończyk jest, jak by nie patrzec to całe suzuki.
Chyba wszyscy zapomnieliście jak jezdziło sie maluchami i nikt nie patrzył na bezpieczeństwo tylko zeby w dupe nie wiało w zime albo zeby nie spoznic sie w umówione miejsce.
Wszystko jest dla każdego tylko z głową. tez jezdziłem Tico i chwale je sobie za spalanie i bezawaryja współprace, a teraz mam Volvo S60 2,9biturbo i moge pomazyc o takim spalaniu.
Zimówki nowe kupiłem za 400zł komplet natomiast tu jedna kosztowała mnie ponad 700zł:)

trabant

jezdzilem trabantem polo
tez na swiatlach byl oki
jezdze warczburgiem i jest oki
ale kupie tico takie krotkie wyjazdy
bedzie oki a wszystko na gaz!!
jezdzilem tez uaz na diesel
ci co chcieli by sie stuknac
mogli sie zglaszac wczesniej
a teraz trzeba jezdzic przewidujac jak najwiecej

tikacz

macie coś do tikacza?!!

tiker

mam tikera z dobrym nagłośnieniem :) fajnie gra :)autko mało pali i to mnie cieszy :)

Jeśli pali więcej niz 5 l

to zmiencie świece na orginały Iskry ( opakowania pomarańczowe ) nie srebrne.

tico

...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

fghfghfgh

juz wple poloneza h**u j*****y wmorde chcesz ty bendzwale to kup polonez aty zdzierny ignorze?!!